Pac-Man 256

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, PC & Mobile

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Hipster Whale en uitgegeven door Bandai Namco Games

  6.5

  Pac-Man 256 Artikelen

  Pac-Man 256 Review - In de lijn der verwachting

  Iedereen kent Pac-Man. Het gele mannetje wordt al sinds zijn eerste verschijning in 1980 achterna gezeten door spoken en kwam in 2015 naar iOS en Android onder de naam Pac-Man 256. Deze spin-off is nu ook op de PC, Xbox One en PS4 uitgekomen. Hoe dat zich uitpakt lees je in de Pac-Man 256 review.

  De 10 beste gratis smartphone games van 2015

  Gamen op je mobiel is al een tijdje flink in opmars. En op de mobiele apparaten komen best wel veel toffe games uit. Zo ook in 2015. Wij hebben de 10 beste gratis smartphone games van 2015 voor je gezocht. Lees snel verder!

  Pac-Man 256 Nieuws

  PAC-MAN verjaardag met Limited Edition beelden

  Bandai Namco viert de 37e PAC-MAN verjaardag. Neamedia onthult een serie met Limited Edition beelden ontwikkeld door Richard Orlinkski. Ze worden hierin gesteund door Bandai Namco.

  Masaya Nakamura, oprichter van Namco overleden

  Op 22 januari is Masaya Nakamura, de oprichter van Namco overleden. Dat maakt Bandai Namco zelf bekend in een officieel bericht aan de pers.

  Pac-Man 256 game komt uit op consoles en PC

  De mobiele versie van de Pac-Man 256 game, voor Android en iOS, is al uit, maar vandaag maakt Bandai Namco bekend dat de kleine gele veelvraat binnenkort ook uit zal komen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf 21 juni kan je je weer een weg banen door het doolhof op zoek naar bolletjes.

  Free-to-play Pac-Man mobiele game aangekondigd

  Bandai Namco kondigt nieuwe Pac-Man mobiele game aan: Pac-Man 256. Deze free-to-play game zal vanaf aankomende zomer beschikbaar zijn op smartphones en tablets.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.