Oxenfree

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch, PC & Mobile

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Night School Studio en uitgegeven door Night School Studio

  Oxenfree Artikelen

  Dit vinden jullie de beste korte Nintendo Switch games [uitslag poll]

  Uren en uren gamen is niet altijd iets waar je tijd voor hebt. Gelukkig zijn er ook hele toffe games die korter dan vijf uur duren. Vorige week vroegen we aan jullie welke korte Nintendo Switch games jullie het beste vinden. En de uitslag is nu bekend!

  De beste Point & Click games - Klikken totdat je erbij neervalt

  Point & Click games hebben vaak een unieke stijl en sfeer. Van Fran Bow tot My Brother Rabbit, je hebt ze in allerlei verschillende genres. Er is ook zoveel keuze! Wij zetten de 10 beste point and click games voor je op een rijtje.

  Top 10 offline mobile games - overal spelen zonder internet

  Er zijn genoeg leuke mobiele games om te spelen. Van Animal Crossing tot Fortnite, er is gewoon zoveel keuze! Maar wat nou als je ergens bent waar je geen internetverbinding hebt? Wij hebben de top 10 offline mobile games voor je op een rijtje gezet.

  Beste thriller Switch games - Niet eng, wel super spannend!

  Er staan toch redelijk wat thrillers klaar voor de Switch. Geen games om echt bang van te worden, maar toch zo spannend dat je ze toch niet aan de kleintjes voorschotelt. Tijd voor spanning en sensatie met de beste thriller Switch games!

  Oxenfree Nieuws

  Oxenfree gratis op GOG.com

  Het blijft gratis games regenen op de PC. Waar je eerder vandaag bijvoorbeeld kon lezen dat Layers of Fear voor niks te downloaden is, daar is nu Oxenfree gratis.

  Gratis Xbox Games with Gold voor september bekendgemaakt

  Er zijn weer vier gratis Xbox Games with Gold voor september aangekondigd door Microsoft. Om een beter beeld te krijgen van de games, is de video die uit is gebracht bovenaan de pagina te bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.