Owlboy

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door D-Pad Studios en uitgegeven door D-Pad Studios

  9

  Owlboy Artikelen

  Beste Metroidvania games - De Sidescrollers van de bovenste plank

  De Metroidvania game Hollow Knight krijgt een fysieke versie van de game. Metroidvania is een subgenre van actie-adventure games. Deze titels combineren bekende gameplay-aspecten van games als Metroid en Castlevania en is meestal in 2D als sidescroller. Lees hier de tien beste Metroidvania games op het moment.

  De top 10 beste games van 2018 volgens Theo Weber

  Het jaar zit er bijna op en wat was het een geweldig jaar. Er waren op alle platformen genoeg titels om van te smullen en dat maakte de keuze voor mijn top 10 beste games niet gemakkelijker. Toch is het me gelukt om een lijst te maken. Dit is de Top 10 beste games van 2018 volgens Theo Weber.

  Beste Nintendo Switch Adventure games - Avontuurlijk veel genieten

  Games hebben een manier om ons mee te nemen op een overweldigend avontuur terwijl wij deze vanuit ons bed vandaan kunnen beleven. Het ene verhaal is beter dan de andere en elk genre heeft zijn charme, maar voor het echte avontuur moeten er adventure games zijn. Vandaar deze lijst met de beste adventure games voor de Nintendo Switch.

  De top 10 beste games van 2018 volgens Luuc ten Velde

  Het jaar is alweer bijna voorbij en dat kan maar één ding betekenen: een lijstje met de tien beste games van 2018. Hier tref je mijn ongezouten mening over de grootste toppers van 2018. Het was dan ook moeilijk om het terug te brengen tot een lijst van maar tien, maar toch is het gelukt.

  Beste Switch handheld games die er prachtig uitzien

  De Nintendo Switch is inmiddels al meer dan een jaar op de markt te vinden en in die tijd zijn er pareltjes links en rechts verschenen. De Switch positioneert zich alleen op bijzondere wijze doordat de games op twee manieren goed uit de verf kunnen komen. Dit zijn de beste Switch handheld games die er prachtig uitzien.

  Owlboy Nieuws

  Owlboy releasedatum voor PS4 en Xbox One bekendgemaakt

  Ontwikkelaar D-Pad Studio heeft de Owlboy releasedatum bekendgemaakt. De game zal vanaf 10 april beschikbaar zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Fysieke Owlboy release voor PS4 en Switch in mei

  Er komt een fysieke Owlboy release voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het spel zal vanaf 29 mei te koop zijn, meldt uitgever SOEDESCO.

  Owlboy voor Nintendo Switch is aangekondigd

  Nintendo of Japan heeft een trailer uitgebracht met daarin indiegames die later dit jaar voor de Nintendo Switch uitkomen. Veel indiegames die in de trailer terugkomen zijn hier al uitgekomen, maar er zit een verrassing tussen en dat is Owlboy voor Nintendo Switch.

  Owlboy release na acht jaar bekendgemaakt op Steam

  De Owlboy release is eindelijk bekendgemaakt. Na acht jaar lang hard te hebben gewerkt aan Owlboy is deze volgens D-Pad Studio aankomende herfst verkrijgbaar op Steam.

  Platformer Owlboy komt in 2013 uit

  Ontwikkelaar D-Pad Studios heeft vanmorgen enkele beloftes gedaan. De meest noemenswaardige daarvan is dat zijn game Owlboy in 2013 staat te verschijnen voor de PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.