Overwatch Nieuws

  Overwatch eSporter geschorst wegens ongepaste berichten aan jonge fan

  De 21-jarige Overwatch eSporter Jonathan "DreamKazper" Sanchez is door de organisatie van de Overwatch eSport-divisie en door zijn team Boston Uprising geschorst. Dat laat het officiele Twitterkanaal van de Overwatch League in een verklaring weten. Sanchez is geschorst wegens het sturen van expliciete content naar een jonge fan.

  Overwatch Retribution PvE missie volgende week van start

  Recent werd het nieuwe Overwatch evenement Uprising bekendgemaakt. Ook werd toen bekend dat dit event terugkomt als het ‘Archives event’. Blizzard heeft nu een de nieuwe Overwatch Retribution PvE missie aangekondigd.

  Blizzard wil asociale Overwatch spelers aanpakken met computers

  Dat er vaak spelers zijn in een online game die de sfeer wel eens willen verpesten is voor veel gamers geen geheim. Blizzard is er klaar mee dat dit voorkomt in Overwatch. Er is een nieuwe functie in ontwikkeling waardoor asociale Overwatch spelers beter aangepakt kunnen worden.

  Overwatch Uprising Event komt terug als Archives event

  In een video voor een aankomende update maken Jeff Kaplan, game director en Tim Ford, lead engineer, het Overwatch Uprising Event bekend. Het jaarlijkse evenement zal volgens hen iets gaan veranderen, maar zal nog wel de originele content behouden.

  Overwatch World Cup 2018 details bekendgemaakt

  De Overwatch World Cup 2018 details zijn bekendgemaakt door Blizzard, de makers van de in 2016 uitgekomen First Person shooter-game. In Frankrijk, Zuid Korea, Thailand en de Verenigde Staten zullen de grote scala aan wedstrijden gaan plaatsvinden. De grote final wordt gehouden in California, ergens in november.

  Nieuwe Overwatch Hero Brigitte nu te spelen

  De nieuwste Overwatch Hero Brigitte is nu te spelen in de game. De held werd begin deze maand aangekondigd door Blizzard. Het personage is beschikbaar voor alle platformen van het spel.

  Overwatch Hero Brigitte zal vanaf 20 maart te spelen zijn

  De recent aangekondigde Overwatch Hero Brigitte zal over een paar dagen te spelen zijn. Op 20 maart komt ze naar Overwatch op alle platformen.

  Nieuwe Overwatch hero Brigitte aangekondigd door Blizzard

  Blizzard heeft de gloednieuwe Overwatch hero Brigitte aangekondigd. Over de held is meer te weten te komen in de nieuwste developer update video.

  Overwatch gratis te spelen dit weekend op alle platformen

  Blizzard brengt dit weekend Overwatch gratis naar het grote publiek! Speciaal voor degenen die Blizzards meest recente succes Overwatch nog niet hebben gespeeld. Overwatch kwam in mei 2016 uit en heeft sindsdien vele harten veroverd.

  Overwatch Year of the Dog details onthuld door Blizzard

  Blizzard heeft meer Overwatch Year of the Dog details onthuld. Recent werd het evenement al aangekondigd en kreeg een startdatum van 8 februari.

  Nieuw Overwatch event aangekondigd voor februari

  Deze maand zal er weer een nieuw Overwatch event gaan starten. The Year of the Dog moet vanaf 8 februari beschikbaar zijn voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Nieuwe Overwatch Skins getoond voorafgaand aan grote update

  Fans van de game Overwatch houden hun hart vast voor de update die morgen live zal gaan. Dan zullen namelijk flink wat cosmetische ingrepen worden gedaan én zal de nieuwe Blizzard World map speelbaar worden. Om spelers alvast een voorproefje te geven, heeft Blizzard een aantal nieuwe Overwatch skins laten zien die naar het spel komen.

  Overwatch map Blizzard World komt 23 januari naar de game

  Spelers kunnen vanaf 23 januari aan de slag met de nieuwe Overwatch map Blizzard World. Dit werd bekendgemaakt via het Twitterkanaal van Overwatch.

  Overwatch League bijna begonnen, team skins beschikbaar

  De Overwatch League is begonnen en spelers kunnen nu hun favoriete team steunen. Er zijn namelijk speciale skins beschikbaar in thema’s van verschillende teams.

  Overwatch map gemaakt door fan opgevallen door baas Blizzard

  Recent heeft Joshua Llorente een video op Youtube gezet van zijn zelfgemaakte Overwatch map. De video heeft zoveel aandacht gekregen, dat het filmpje ook is opgevallen door de baas van Blizzard.

  Blizzard teaset nieuwe Overwatch character en map

  Een nieuw jaar en dus is er weer nieuwe Overwatch content op komst. Een tipje van de sluier werd gegeven door Jeff Keplan, één van de makers van de game, in een speciale Developer Update video. Zo weten we nu dat er bijvoorbeeld een nieuw Overwatch character dit jaar zijn intrede gaat doen.

  Overwatch Season 8 van start gegaan

  Overwatch Season 8 is begonnen. Fanatieke spelers kunnen zich weer onderdompelen in flink wat competitief Overwatch geweld, al gaat dat dit seizoen gepaard met wat veranderingen.

  Fan heeft zelf nieuwe Overwatch maps gemaakt

  Wat doe je als je fan bent van Overwatch en je hebt verstand van programmeren en designen? Dan maak je zelf gewoon een paar nieuwe Overwatch maps. Zo dacht Joshua llorente, die zijn creaties op YouTube heeft gedeeld.

  Overwatch krijgt 4K update voor Xbox One X

  In navolging van vele andere games, wordt ook Overwatch geoptimaliseerd voor de Xbox One X. De shooter krijgt binnenkort namelijk een 4K update. Althans, als het aan de ontwikkelaars ligt.

  Overwatch gratis te spelen volgend weekend

  Blizzard heeft aangekondigd dat Overwatch gratis te spelen is volgend weekend. Overwatch zal dan te spelen zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Overwatch Moira nu in Public Test Realm voor PC

  Het nieuwe personage Overwatch Moira werd tijdens BlizzCon aangekondigd. Iedereen die daar aanwezig was kon de nieuwe held uitproberen.

  Blizzard straft misbruikers van Overwatch voice chat

  Misbruikers van de Overwatch voice chat moeten op hun tellen passen, want Blizzard gaat spammers van de voice chat hard straffen. Dat kondigde Scott Mercer, designer bij Blizzard, aan.

  Overwatch level 4000 gehaald door speler

  Een speler heeft het Overwatch level 4000 gehaald in de game. Speler Treeboydave heeft de score weten te behalen.

  Overwatch Halloween patch luidt evenement in

  Sinds gisteren is het Overwatch Halloween event in volle gang. Logischerwijs gaat dit gepaard met een nieuwe patch. Deze is gisteren gelijktijdig met het evenement uitgekomen en verbetert bepaalde functies in de game.

  Overwatch Halloween skins gelekt voor Mei, Zenyatta en Symmetra

  Het Halloween evenement van Overwatch begint op 10 oktober, maar nieuwe Overwatch Halloween skins zijn al uitgelekt op het internet. De helden Mei, Zenyatta en Symmetra krijgen nieuwe skins.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.