Overkill's The Walking Dead Nieuws

  Overkill's The Walking Dead Steam versie verwijderd

  De game Overkill's The Walking Dead is van webwinkel Steam verwijderd. Dit bevestigt ontwikkelaar Starbreeze. Naar alle waarschijnlijkheid worden de PlayStation 4 en Xbox One versie van de game zelfs helemaal niet uitgebracht. Deze edities zouden ergens dit jaar uitkomen.

  Overkill's The Walking Dead release bekendgemaakt

  De Overkill's The Walking Dead release is bekendgemaakt tijdens de PC Gaming Show. Ontwikkelaar Overkill Software presenteerde de release tijdens de show op de E3 met een nieuwe gameplaytrailer.

  Overkill's The Walking Dead trailer toont nieuw personage

  Er is een nieuwe Overkill’s The Walking Dead trailer uitgebracht. In de trailer wordt een nieuw personage aangekondigd en laat beelden zien van wat zij allemaal doorstaan heeft.

  Overkill's The Walking Dead details bekend

  Er zijn nieuwe Overkill's The Walking Dead details bekendgemaakt. Deze informatie kwam naar voren in het kwartaalrapport van uitgever Starbreeze. Ook de precieze reden voor het uitstellen van de game is onthuld.

  Overkill's The Walking Dead release opnieuw uitgesteld

  De Overkill's The Walking Dead release is opnieuw uitgesteld. De first-person shooter zou eigenlijk halverwege dit jaar moeten uitkomen. Het is niet de eerste keer dat de game is uitgesteld.

  Overkill's The Walking Dead komt uit op PC, PS4 en Xbox One

  Overkill's The Walking Dead werd in 2014 al aangekondigd door moederbedrijf Starbreeze. Nu is het bekend dat de game uitgebracht zal worden op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.