Overkill's The Walking Dead

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror & role-playing

  Gemaakt door Overkill Software en uitgegeven door 505 Games & Starbreeze Studios

  Overkill's The Walking Dead Artikelen

  Wallpaper Pick November met Fallout 76 en Fantastic Beasts!

  Zijn jullie al een beetje bijgekomen van al het moois dat er in oktober op de markt verscheen? Want het is alweer een nieuwe maand en november stelt ook zéker niet te teleur. Tijd om je backlist van games en films nog groter te maken, maar natuurlijk eerst een nieuw achtergrondje. Kies er een uit de Wallpaper Pick november!

  De beste shooters 2018 die nog uit moeten komen

  Het jaar is al geweldig geweest voor Shooterfans, met titels als Far Cry 5 en Warhammer Vermintide 2 konden we al lekker aan de slag. Gelukkig staat er voor de tweede helft van het jaar genoeg gepland. Deze Shooters 2018 zullen later dit jaar het spelen waard zijn!

  Overkill's The Walking Dead Nieuws

  Overkill's The Walking Dead Steam versie verwijderd

  De game Overkill's The Walking Dead is van webwinkel Steam verwijderd. Dit bevestigt ontwikkelaar Starbreeze. Naar alle waarschijnlijkheid worden de PlayStation 4 en Xbox One versie van de game zelfs helemaal niet uitgebracht. Deze edities zouden ergens dit jaar uitkomen.

  Overkill's The Walking Dead release bekendgemaakt

  De Overkill's The Walking Dead release is bekendgemaakt tijdens de PC Gaming Show. Ontwikkelaar Overkill Software presenteerde de release tijdens de show op de E3 met een nieuwe gameplaytrailer.

  Overkill's The Walking Dead trailer toont nieuw personage

  Er is een nieuwe Overkill’s The Walking Dead trailer uitgebracht. In de trailer wordt een nieuw personage aangekondigd en laat beelden zien van wat zij allemaal doorstaan heeft.

  Overkill's The Walking Dead details bekend

  Er zijn nieuwe Overkill's The Walking Dead details bekendgemaakt. Deze informatie kwam naar voren in het kwartaalrapport van uitgever Starbreeze. Ook de precieze reden voor het uitstellen van de game is onthuld.

  Overkill's The Walking Dead release opnieuw uitgesteld

  De Overkill's The Walking Dead release is opnieuw uitgesteld. De first-person shooter zou eigenlijk halverwege dit jaar moeten uitkomen. Het is niet de eerste keer dat de game is uitgesteld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.