Overcooked! Gourmet Edition Nieuws

  Gratis PS Plus games voor mei 2019 bekendgemaakt

  Het heeft even geduurd, maar Sony heeft de gratis PS Plus games van mei 2019 onthuld. Het gaat om What Remains of Edith Finch en de party game Overcooked! Beide titels zijn vanaf 7 mei te downloaden voor leden van PlayStation Plus.

  Xbox Live Deals with Gold is wederom gevuld met korting

  Het is weer tijd voor de nieuwe Xbox Live Deals with Gold. Larry 'Major Nelson' Hryb heeft op zijn blog namelijk de nieuwste aanbiedingen vrijgegeven. Deze week zijn het aantal aanbiedingen wederom gering. De leden van Xbox Live Gold kunnen van de acties profiteren.

  Gratis games in oktober voor Xbox One Live Gold bezitters

  Over een paar dagen kunnen de mensen die een Xbox One Live Gold hebben genieten van vier gratis games. Hieronder hebben wij ze in een rijtje voor je gezet!

  Problemen met Switch Overcooked release

  Op Reddit zijn er beelden opgedoken van Switch Overcooked release, en het ziet er niet mooi uit. Verschillende beelden laten zien hoe laag het frame rate is. Ook zijn er vergelijkingen te zien met beelden van de Switch en de Steam versie van Overcooked.

  Overcooked Special Edition release voor Switch bekendgemaakt

  De Overcooked Special Edition release voor de Nintendo Switch is op 27 juli 2017. Naast het gewone spel, bevat de special editie de uitbreidingen The Lost Morsel en Festive Seasoning. Bekijk een klein voorproefje in de trailer bovenaan.

  Hideo Kojima onthult details Death Stranding verhaal

  In een interview op het Tribeca Games Festival in New York vertelde gameontwerper Hideo Kojima iets over het Death Stranding verhaal. En, zoals we dat gewend zijn van Kojima, was dit nogal vaag.

  Overcooked DLC laat je koken voor de feestdagen

  Overcooked krijgt volgende week nieuwe DLC en het voordeel is dat de nieuwe Overcooked DLC helemaal gratis te downloaden zal zijn. Overcooked geeft je dus een vervroegd kerstcadeautje.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.