Overcooked! Gourmet Edition Artikelen

  PlayStation Plus games mei 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Wat later dan gebruikelijk heeft Sony de PlayStation Plus games voor mei 2019 aangekondigd. De lineup voor deze maand liegt er niet om, want er staan wee twee hele toffe games klaar om gespeeld te worden. Dit is de PlayStation Plus games mei 2019 update!

  Top 5 beste easter games - Vijf games om te spelen tijdens Pasen

  Pasen staat alweer voor de deur en dat betekent voor veel mensen een hoop gezelligheid en veel chocolade in de vorm van eieren. Voor anderen betekent het een extra vrije dag, waarop je heerlijk kan gamen. Maar welke games speel je eigenlijk tijdens Pasen? Dat lees je in de top 5 beste easter games lijst!

  De 10 beste Steam Summer Sales 2018 tips op een rij

  Pas maar op dat je straks niet met een lege portemonnee zit. Het is verleidelijk om heel de Steam-winkel leeg te kopen. Maar wacht nog even voor je bibliotheek vol staat met titels die je niet nodig hebt. Speel eerst deze beste Steam Summer Sales 2018 maar.

  10 vrolijke games voor Blue Monday!

  Vandaag is het weer zo ver, het is Blue Monday Ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Wil je graag iets doen tegen dat nare gevoel? Ga dan gamen! Wij leggen jou tien vrolijke games voor die jou een beter gevoel geven.

  Overcooked Switch Review - Samen koken tegen de klok

  Na een release op de PlayStation 4, Xbox One en PC is het knotsgekke Overcooked sinds kort ook verkrijgbaar voor de hybride console van Nintendo. Voor het eerst kun je dus on the go met deze co-op game aan de slag. In de Overcooked Switch review lees je of deze versie net zo leuk is als op de andere platformen.

  PlayStation Store jarig - 10 leuke indiegames

  De PlayStation Store is 10 jaar geworden. Omdat de PlayStation Store jarig is hebben we dus iets te vieren.

  Overcooked Review - Hectiek uit de keuken voor op de bank

  Overcooked is een zogenaamde local multiplayer game over chaos en samenwerking. De hectiek uit de keuken wordt door Ghost Town Games vakkundig in een spel gegoten. Hoe dat is, lees je in deze Overcooked Review!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.