Overcooked! Gourmet Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Team 17 en uitgegeven door Team 17

  7.5

  Overcooked! Gourmet Edition Artikelen

  PlayStation Plus games mei 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Wat later dan gebruikelijk heeft Sony de PlayStation Plus games voor mei 2019 aangekondigd. De lineup voor deze maand liegt er niet om, want er staan wee twee hele toffe games klaar om gespeeld te worden. Dit is de PlayStation Plus games mei 2019 update!

  Top 5 beste easter games - Vijf games om te spelen tijdens Pasen

  Pasen staat alweer voor de deur en dat betekent voor veel mensen een hoop gezelligheid en veel chocolade in de vorm van eieren. Voor anderen betekent het een extra vrije dag, waarop je heerlijk kan gamen. Maar welke games speel je eigenlijk tijdens Pasen? Dat lees je in de top 5 beste easter games lijst!

  De 10 beste Steam Summer Sales 2018 tips op een rij

  Pas maar op dat je straks niet met een lege portemonnee zit. Het is verleidelijk om heel de Steam-winkel leeg te kopen. Maar wacht nog even voor je bibliotheek vol staat met titels die je niet nodig hebt. Speel eerst deze beste Steam Summer Sales 2018 maar.

  10 vrolijke games voor Blue Monday!

  Vandaag is het weer zo ver, het is Blue Monday Ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Wil je graag iets doen tegen dat nare gevoel? Ga dan gamen! Wij leggen jou tien vrolijke games voor die jou een beter gevoel geven.

  Overcooked Switch Review - Samen koken tegen de klok

  Na een release op de PlayStation 4, Xbox One en PC is het knotsgekke Overcooked sinds kort ook verkrijgbaar voor de hybride console van Nintendo. Voor het eerst kun je dus on the go met deze co-op game aan de slag. In de Overcooked Switch review lees je of deze versie net zo leuk is als op de andere platformen.

  Overcooked! Gourmet Edition Nieuws

  Gratis PS Plus games voor mei 2019 bekendgemaakt

  Het heeft even geduurd, maar Sony heeft de gratis PS Plus games van mei 2019 onthuld. Het gaat om What Remains of Edith Finch en de party game Overcooked! Beide titels zijn vanaf 7 mei te downloaden voor leden van PlayStation Plus.

  Xbox Live Deals with Gold is wederom gevuld met korting

  Het is weer tijd voor de nieuwe Xbox Live Deals with Gold. Larry 'Major Nelson' Hryb heeft op zijn blog namelijk de nieuwste aanbiedingen vrijgegeven. Deze week zijn het aantal aanbiedingen wederom gering. De leden van Xbox Live Gold kunnen van de acties profiteren.

  Gratis games in oktober voor Xbox One Live Gold bezitters

  Over een paar dagen kunnen de mensen die een Xbox One Live Gold hebben genieten van vier gratis games. Hieronder hebben wij ze in een rijtje voor je gezet!

  Problemen met Switch Overcooked release

  Op Reddit zijn er beelden opgedoken van Switch Overcooked release, en het ziet er niet mooi uit. Verschillende beelden laten zien hoe laag het frame rate is. Ook zijn er vergelijkingen te zien met beelden van de Switch en de Steam versie van Overcooked.

  Overcooked Special Edition release voor Switch bekendgemaakt

  De Overcooked Special Edition release voor de Nintendo Switch is op 27 juli 2017. Naast het gewone spel, bevat de special editie de uitbreidingen The Lost Morsel en Festive Seasoning. Bekijk een klein voorproefje in de trailer bovenaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.