Outlast 2

  Uitgebracht voor PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Red Barrels en uitgegeven door Red Barrels

  Outlast 2 Artikelen

  10 horrorgames om te spelen op vrijdag de 13de!

  Het is vrijdag de 13e, tijd om te griezelen! Deze top 10 games kun je vandaag rustig spelen, al is rustig niet helemaal het juiste woord....

  PlayStation Plus games november 2019 – Wat spelen we?

  Sony trapt november af met twee ontzetten toffe games die geheel in de sfeer van de duistere dagen zijn. Deze maand trekken we ons zwaard in Nioh en mogen we vluchten voor hordes doorgedraaide wezens in Outlast 2.

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  Beste horror Switch games - Voor de hartverzakkingen en angstzweet

  Ben je snel bang, dan is deze lijst met games niet geschikt voor je. Bereid je voor op een heleboel spanning en sensatie die je soms honderden kleuren in je broek laten scheiten. Zelfs op een console die zo kinderlijk oogt zijn er enge beste horror Switch games.

  De top 10 dunste personages in games

  Met een heerlijk grote hamburger als avondmaal, een zak chips tijdens de Blind Auditions van The Voice of Holland en een dik vet schuldgevoel brengen we geregeld een vrijdagavond door. Gelukkig hebben deze personages daar geen last, want dit zijn de 10 dunste personages in games!

  Outlast 2 Nieuws

  De nieuwste Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt

  Xbox Game Pass krijgt deze maand een enorme upgrade. Wie een abonnement heeft kan al wat mooie en grote games spelen. Nu worden games zoals Red Dead Online, FIFA 21 en meer er aan toegevoegd. Welke games kunnen we nog meer verwachten?

  PlayStation Plus games november 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games van november 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand staan Nioh en Outlast 2 centraal en die kan jij gratis spelen, mits jij PlayStation Plus hebt. De games zijn vanaf 5 november te downloaden.

  Nintendo eshop deals bevatten vele Ubisoft games

  Er zijn flink wat Nintendo eShop deals te vinden met vele Ubisoft games. Koopjesjagers opgelet dus, want deze wil je niet aan je voorbij laten gaan. Naast Ubisoft geeft Square Enix namelijk ook een scala aan titels een mooie korting.

  Outlast 2 update zorgt voor een minder enge aanpak

  Er is een Outlast 2 update gelanceerd die ervoor zorgt dat de game een breder publiek kan aantrekken. Dat heeft ontwikkelaar Red Barrels bekendgemaakt op Steam. Ook zijn er dingen terug in de game gedaan die bij de release van Outlast 2 uit het spel zijn gehaald

  Outlast Switch release aangekondigd door Red Barrels

  Ontwikkelaar Red Barrels heeft bekendgemaakt dat een Outlast Switch release eraan zit te komen. Binnenkort zul je op de Nintendo Switch niet alleen met Outlast kunnen griezelen, maar ook met het vervolg, Outlast 2. Beide games moeten in het eerste kwartaal van 2018 voor de Nintendo Switch verschijnen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.