Outlast

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Red Barrels en uitgegeven door Red Barrels

  8.0

  Outlast Artikelen

  Beste horror Switch games - Voor de hartverzakkingen en angstzweet

  Ben je snel bang, dan is deze lijst met games niet geschikt voor je. Bereid je voor op een heleboel spanning en sensatie die je soms honderden kleuren in je broek laten scheiten. Zelfs op een console die zo kinderlijk oogt zijn er enge beste horror Switch games.

  10 horror games spelen tijdens vrijdag de 13e!

  Het is vrijdag de 13e, tijd om te griezelen! Deze top 10 games kun je vandaag rustig spelen, al is rustig niet helemaal het juiste woord....

  De top 10 dunste personages in games

  Met een heerlijk grote hamburger als avondmaal, een zak chips tijdens de Blind Auditions van The Voice of Holland en een dik vet schuldgevoel brengen we geregeld een vrijdagavond door. Gelukkig hebben deze personages daar geen last, want dit zijn de 10 dunste personages in games!

  Top 5 onmisbare verhaal DLC

  DLC, je houdt ervan of je kotst het uit. Sommigen zijn van mening dat het de game-industrie om zeep helpt, anderen zweren bij een exclusief zwaard of nieuwe skin. Naast DLC die wat extra items bieden is er ook verhaalgedreven DLC en dát kan soms nog meer toevoegen aan een game. Daarom is hier een top 5 onmisbare verhaal DLC!

  Top 10 bekendste YouTube gamers

  Tegenwoordig wordt YouTube veel gebruikt, er staan dan ook miljoenen video's op. Van vlogs en pranks tot game video’s, het is er allemaal. Er zijn inmiddels honderden bekende gamende YouTubers. Om een goed overzicht te geven, hebben wij een lijst samengesteld van de tien bekendste Youtube gamers.

  Outlast Nieuws

  De Outlast Switch release is vandaag! Nu verkrijgbaar in de eShop

  Verrassing! Het is weer tijd om heerlijk te griezelen, aangezien de Outlast Switch release vandaag is. De Outlast: Bundle of Terror is namelijk in de eShop verschenen voor Nintendo Switch. Deze bundel bevat de originele Outlast game samen met de Whistleblower DLC. De bundel is aan te schaffen voor 24,99 euro.

  Outlast Switch release aangekondigd door Red Barrels

  Ontwikkelaar Red Barrels heeft bekendgemaakt dat een Outlast Switch release eraan zit te komen. Binnenkort zul je op de Nintendo Switch niet alleen met Outlast kunnen griezelen, maar ook met het vervolg, Outlast 2. Beide games moeten in het eerste kwartaal van 2018 voor de Nintendo Switch verschijnen.

  Outlast 2 release op Steam, PS4 en Xbox One

  De Outlast 2 release is vandaag verschenen op Steam, PS4 en Xbox One. De first-person horror game van ontwikkelaar Red Barrels is voor 27,99 euro te downloaden.

  Gratis Games with Gold voor december aangekondigd

  Voor de Xbox-spelers die een Gold abonnement hebben is het bijna zo ver, de gratis Games with Gold voor december zijn bijna beschikbaar. Zoals elke maand heeft Microsoft verschillende games voor je klaar liggen.

  Outlast en Whistleblower DLC verkrijgbaar op Xbox One

  Outlast en de DLC Whistleblower komen beide naar de Xbox One. Alle twee de titels kunnen gekocht worden via de Xbox Game Store. Dit laat ontwikkelaar en uitgever Red Barrels weten aan Polygon.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.