Outland Nieuws

  Gratis Games with Gold voor december aangekondigd

  Voor de Xbox-spelers die een Gold abonnement hebben is het bijna zo ver, de gratis Games with Gold voor december zijn bijna beschikbaar. Zoals elke maand heeft Microsoft verschillende games voor je klaar liggen.

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Platformgames centraal in nieuwe Deal of the Week

  Deze week is er een zeer uitgebreide Deal of the Week op de Xbox 360, waarin platformgames centraal staan, maar ook veel downloadbare content van de Assassin's Creed franchise.

  BloodRayne: Betrayal en Outland naar PS Plus 'Instant Collection'

  Amerikaanse PlayStation Plus-leden kunnen vandaag gratis BloodRayne: Betrayal en Outland downloaden. De twee games vormen onderdeel van de zogeheten Instant Collection.

  Ubisoft Xbox Live Hits Collection verschijnt op Amazon

  Als het aan webwinkel Amazon ligt, komt er in september een Xbox Live Hits collectie uit waarbij je Beyond Good & Evil HD, From Dust en Outland op een schijfje krijgt aangeboden.

  Korting op Xbox Live vanwege Ubisofts 25e verjaardag

  Ubisoft is inmiddels 25 jaar onderdeel van de game-industrie en dat moet gevierd worden. Een breed aanbod aan downloadbare games en andere content van het bedrijf is flink afgeprijsd in de Xbox Live Marketplace.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.