Outland Artikelen

  Oude games spelen? Dit zijn de verborgen pareltjes van de redactie

  Jaarlijks worden er zoveel games gemaakt dat het inmiddels goed mogelijk is dat de Atlantische oceaan gevuld kan worden met alle hoesjes. Het is dan ook logisch dat sommige games ondergesneeuwd worden ondanks dat ze fantastisch zijn. Als je wat nieuwe games wil spelen, kun je deze verborgen pareltjes volgens de redactie spelen.

  Outland Review

  Yin en yang worden op veel manieren uitgelegd: als haat en liefde, donker en licht, kwaad en goed. In Outland is er de vergelijking tussen chaos en balans. Wie zal er overwinnen? Is Outland een grote chaos of vindt hij de perfecte balans om een geweldige game neer te zetten?

  Outland Nieuws

  Gratis Games with Gold voor december aangekondigd

  Voor de Xbox-spelers die een Gold abonnement hebben is het bijna zo ver, de gratis Games with Gold voor december zijn bijna beschikbaar. Zoals elke maand heeft Microsoft verschillende games voor je klaar liggen.

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Platformgames centraal in nieuwe Deal of the Week

  Deze week is er een zeer uitgebreide Deal of the Week op de Xbox 360, waarin platformgames centraal staan, maar ook veel downloadbare content van de Assassin's Creed franchise.

  BloodRayne: Betrayal en Outland naar PS Plus 'Instant Collection'

  Amerikaanse PlayStation Plus-leden kunnen vandaag gratis BloodRayne: Betrayal en Outland downloaden. De twee games vormen onderdeel van de zogeheten Instant Collection.

  Ubisoft Xbox Live Hits Collection verschijnt op Amazon

  Als het aan webwinkel Amazon ligt, komt er in september een Xbox Live Hits collectie uit waarbij je Beyond Good & Evil HD, From Dust en Outland op een schijfje krijgt aangeboden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.