Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, Switch & PC

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Microsoft Studios en uitgegeven door Moon Studios

  8.5

  Ori and the Blind Forest: Definitive Edition Artikelen

  Top 10 beste gamescom persconferentie hoogtepunten

  Op de vooravond van gamescom 2019 waren er traditiegetrouw een aantal persconferenties ingepland. Inside Xbox, Google Stadia Connect, Nintendo Direct en Opening Night Live kwamen elk met een aantal onthullingen. Wij zetten de tien beste gamescom persconferenties hoogtepunten van vanavond voor je op een rijtje, zodat je niets hoeft te missen!

  Top 10 beste indie games op E3 2019 - Kleine studios met grote ambities

  Zoals elk jaar was er weer veel groot nieuws tijdens E3. Alle bekende namen hadden wel een grote game om te onthullen of meer informatie over te geven. Tussen al die grote namen is het makkelijk te vergeten dat indie games vaak ook op E3 te zien zijn. Dit waren de beste indie games op E3 2019.

  Microsoft op Nintendo Switch - Welke games willen wij nog meer zien?

  Cuphead komt naar Nintendo Switch en brengt Xbox Live functionaliteit met zich mee. Een onverwachte zet, maar het lijkt erop dat Microsoft op Nintendo Switch in de toekomst niet gek meer is. In een tweet van Russell Holly, redacteur voor Androidcentral, wordt duidelijk dat we in de toekomst meer games mogen verwachten.

  Beste Metroidvania games - De Sidescrollers van de bovenste plank

  De Metroidvania game Hollow Knight krijgt een fysieke versie van de game. Metroidvania is een subgenre van actie-adventure games. Deze titels combineren bekende gameplay-aspecten van games als Metroid en Castlevania en is meestal in 2D als sidescroller. Lees hier de tien beste Metroidvania games op het moment.

  De 10 beste Steam Summer Sales 2018 tips op een rij

  Pas maar op dat je straks niet met een lege portemonnee zit. Het is verleidelijk om heel de Steam-winkel leeg te kopen. Maar wacht nog even voor je bibliotheek vol staat met titels die je niet nodig hebt. Speel eerst deze beste Steam Summer Sales 2018 maar.

  Ori and the Blind Forest: Definitive Edition Nieuws

  Ori and the Blind Forest voor Switch komt al snel uit

  Ori and the Blind Forest op Switch is een feit. Tijdens een Indie World uitzending werd bekendgemaakt dat deze succesvolle metroidvania niet langer exclusief op Xbox en Windows verkrijgbaar zal zijn. De Switch-versie van de game komt uit op 27 september.

  Ori and the Will of the Wisps trailer getoond tijdens E3 2019

  Er zijn nieuwe beelden getoond van Ori and the Will of the Wisps tijdens de Microsoft E3 persconferentie. De platform game komt uit op 11 februari 2020 voor de Xbox One, Windows Store en Steam. De game zal een onderdeel worden van Xbox Game Pass. De nieuwe Ori and the Will of the Wisps trailer liet nieuwe vijanden zien.

  Ori and the Blind Forest fysieke release aangekondigd

  Voor de mensen die niks te maken willen hebben met digitale kopieën is er een opsteker. Een Ori and the Blind Forest fysieke release is aangekondigd.

  Ori and the Blind Forest Definitive Edition release bekend

  De Ori and the Blind Forest Definitive Edition release is bekend, namelijk vrijdag 11 maart. In tegenstelling tot eerdere berichten zal Ori and the Blind Forest Definitive Edition in eerste instantie alleen voor Xbox One beschikbaar zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.