Orcs Must Die! 2

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Robot Entertainment en uitgegeven door Robot Entertainment

  8.0

  Orcs Must Die! 2 Artikelen

  Orcs Must Die! 2 Review

  Films, boeken en games zijn het meestal over één ding eens: Orks moeten dood! Vorig jaar kon je al een ton orks doden in Orcs Must Die!. De opvolger van die game is net verschenen en alles draait nu om de coöperatieve multiplayer.

  Orcs Must Die! 2 Recensie Round-Up: Waar voor je geld

  Orcs Must Die! 2 is sinds vandaag te downloaden op de PC. Voordat je je zuurverdiende centen uitgeeft, wil je eerst weten of de game dat wel waard is. Daarom hebben we de recensies van de game op een rijtje gezet, zodat jij kunt zien of dit het geval is.

  Orcs Must Die! 2 Nieuws

  Steam Holiday Sales gaan onverminderd door

  De kerstman mag dan misschien alweer onderweg zijn naar zijn huisje op de Noordpool, Steam is nog niet klaar met geven. Tot 3 januari blijven er games flink in de uitverkoop gaan.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is woensdagavond en de zesde dag van de Steam Summer Sale zit er alweer op. De aanbiedingen blijven echter voorlopig nog komen dus wij brengen je op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Kortingen, kortingen en nog eens kortingen. Dat kan maar één ding betekenen, er zijn weer nieuwe aanbiedingen in de Steam Summer Sale! Wij laten je de aanbiedingen voor vandaag weten, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  Orcs Must Die 2-DLC onthuld, komt morgen

  Eind juli kwam Orcs Must Die 2 uit en de meeste spelers zullen het spel inmiddels wel hebben uitgespeeld. Daarom komt ontwikkelaar Robot Entertainment morgen al met de eerste downloadbare content (DLC).

  Orcs Must Die! 2 demo nu beschikbaar op Steam

  De demo van Orcs Must Die! 2 is vanaf nu te downloaden op Steam. De volledige game zal op maandag 30 juli verschijnen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.