ONRUSH

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, racing & arcade racer

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  7.5

  ONRUSH Artikelen

  PlayStation Plus games december 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Sony heeft de PlayStation Plus games voor de laatste maand van het jaar bekendgemaakt. In deze maand vol feestdagen geeft Sony ons twee dikke PlayStation 4 titels en nog een stel andere games om van te smullen. Dit is de PlayStation Plus update van december 2018!

  Reageer en Win - Marvel's Black Panther DVD en Blu-Ray

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Walt Disney Marvel's Black Panther op zowel DVD as Blu-Ray weg.

  Reageer en Win - Deep Silver's Onrush PlayStation 4 en Vrijkaarten A.X.L.

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Deep Silver Onrush voor de PlayStation 4 weg en twee bioscoop vrijkaartjes voor de film A.X.L.

  ONRUSH Review - Unieke kijk op racegames

  ONRUSH is niet een typische racegame. Het gaat hier niet om als snelste de finishlijn te bereiken, er is zelfs helemaal geen finishlijn te bekennen. Wat de game wel te bieden heeft is bijna non-stop actie. Of dit ook werkt, lees je in de ONRUSH review.

  Wallpaper Pick juni met The Crew 2 en Jurassic World Fallen Kingdom!

  De zomer staat voor de deur en het zonnetje begint steeds meer pijn te doen. Hoe kun je daar nu het beste mee omgaan? Gewoon lekker binnen blijven! Filmpje pakken, game uitspelen en even je achtergrond een verse update geven. Kies hier nu uit tien gloednieuwe plaatjes in de Wallpaper Pick juni!

  ONRUSH Nieuws

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Nieuwe ONRUSH trailer onthuld door Codemasters

  Codemasters en Koch Media hebben een nieuwe ONRUSH trailer onthuld. Deze nieuwe trailer van het spectaculaire spel geeft de knotsgekke actie die we kunnen verwachten van ONRUSH goed weer.

  ONRUSH trailer toont spectaculaire race-ervaring

  Ontwikkelaar Codemasters heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de arcade-racer ONRUSH. De game is op 5 juni 2018 beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One, en later voor de PC. De ONRUSH trailer geeft een voorproefje van de wervelende actie die de game biedt.

  Onrush release bekendgemaakt door Codemasters

  Codemasters heeft de Onrush release onthuld. De racegame van de makers van F1 2017 komt 5 juni uit. Dat onthulde het bedrijf op de eigen blog.

  Alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018

  PlayStation liefhebbers opgelet! Er staan dit jaar weer een hoop mooie exclusives voor jullie klaar. Er zijn meer dan genoeg titels die enkel op de PlayStation uit gaan komen dit jaar. Daarom hebben wij alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018 op een rijtje gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.