One Piece Unlimited World Red Artikelen

  Top 5 Beste Shonen Jump Games - Geanimeerde klasse

  Animé is tegenwoordig razend populair en met name de Shonen Jump-series blijven de kijkers trekken. Het is dan ook geen verrassing dat er steeds meer games van Shonen Jump-titels komen, maar wat zijn nu precies de beste games om te spelen als fan zijnde? Lees dat in onze Top 5 beste Shonen Jump games.

  One Piece Unlimited World RED Review - Shishishi!

  Fans van anime series kennen One Piece allemaal wel. Het is namelijk een van de populairste series van de afgelopen jaren. Logisch dan ook dat er constant games over de serie verschijnen. Dit keer is het de beurt aan een compleet nieuw avontuur voor Luffy en zijn crew. Lees het in de One Piece Unlimited World RED Review!

  One Piece Unlimited World RED Review

  One Piece is een Japanse institutie: de ongekend populaire manga loopt al sinds 1997, de anime sinds 1999. De avonturen van de Straw Hat Pirates worden door miljoenen mensen over de wereld gekeken en gelezen, en die fan support heeft er voor gezorgd dat One Piece Unlimited World Red ook in het Westen te koop is.

  eShop Update: Wii Sport Club en Cocoro

  StreetPass-fans opgelet! Nintendo heeft een leuke aanbieding voor jullie in de eShop deze week. Daarnaast zijn er ook wat sportieve spellen voor Wii U en meer.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.