One Piece: Burning Blood

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PlayStation Vita

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Bandai Namco Games en uitgegeven door Spike Chunsoft

  7

  One Piece: Burning Blood Artikelen

  De beste Japanse deals in de PSN Store - Niet alleen Big in Japan!

  De voorjaarsaanbiedingen hebben de PS Store nog niet eens verlaten, of de volgende kortingsactie staat alweer paraat. Vanaf vandaag wordt de Store bestormd door kortingen op veel Japanse games in de Big in Japan actie. Yakuza, Final Fantasy en meer, wij selecteerden de beste games alvast voor je.

  Top 5 game demo's die je zeker moet uitproberen!

  Met de Resident Evil 7 demo en eerder ook bijvoorbeeld P.T. zijn demo's van opkomende games zeer populair geworden. Wij zetten de Top 5 game demo's van aankomende games op een rij!

  One Piece Burning Blood Review - Een knotsgekke fighter

  Houd je van vechtgames en van anime? Dan kun je nu naast het recente Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 je hart ophalen met One Piece Burning Blood. Burning Blood doet denken aan Ultimate Ninja Storm 4, maar speelt zich af in een totaal ander universum. Of de game leuk is, lees je in de One Piece Burning Blood review!

  Wallpaper Pick juni met Mirror's Edge en Warcraft

  Nog even volhouden en dan begint de zomervakantie! Tenzij je gewoon moet werken natuurlijk... Gelukkig kun je dan je leven alsnog een beetje opvrolijken met een nieuwe achtergrond voor je bureaublad. Kies hier een gloednieuwe in de Wallpaper Pick juni!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.