Oddworld: Soulstorm

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Gemaakt door Oddworld Inhabitants en uitgegeven door Oddworld Inhabitants

  Oddworld: Soulstorm Artikelen

  Dit zijn de gratis PS Plus games van april 2021

  Sony heeft met de komst van april weer een blik verse games opengetrokken voor de PlayStation Plus-leden. De gratis PS Plus games van april 2021 zorgen in ieder geval vanaf 6 april voor een toffe maand, of we nou op PlayStation 4 de strijd aangaan met zombies, een dode wereld verkennen of een stapel aliens bevrijden op PS5.

  Wat worden de gratis PSPlus games van april 2021?

  Sony brengt zoals elke maand in de laatste week een update uit waarin de nieuwe PSPlus games worden aangekondigd. Binnenkort zijn de gratis PlayStation Plus games van april 2021 aan de beurt. Wij voorspellen alvast welke games komende maand zouden kunnen komen!

  Alle PS5 showcase aankondigingen op een rij!

  De Sony PS5 Showcase gisteren had veel tofs in petto. Er kwamen een paar toffe verrassingen voorbij en de releasedatum en prijs van de console is bekendgemaakt. Dit zijn alle aankondigingen van het PS5 Showcase event.

  Stap voor stap: alle PS5 reveal event aankondigingen en PlayStation 5 details

  Het PS5 reveal event heeft vandaag officieel plaatsgevonden en bracht een scala aan nieuwe informatie met zich mee. Wat is er allemaal precies aangekondigd? Wij zetten alles stap voor stap voor je op een rij.

  Oddworld: Soulstorm Nieuws

  Tip: vergeet niet de gratis PS Plus games van april 2021 te downloaden

  De gratis PlayStation Plus games van mei 2021 zijn bekendgemaakt en dat betekent dat de gratis games van deze maand bijna vervallen. De PS Plus games van april 2021 zijn nog tot en met 3 mei 2021 gratis te downloaden. Vergeet ze niet!

  Sony maakt Oddworld Soulstorm gratis voor PS Plus leden vanaf release

  Sony moet de gratis PlayStation Plus games voor maart 2021 nog aankondigen, maar voor april weten we alvast één titel. Oddworld: Soulstorm wordt namelijk vanaf de release op 6 april 2021 gratis voor PS Plus leden.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.