Not a Hero Artikelen

  Not a Hero Review - Bloederige verkiezingsstrijd

  Tijdens verkiezingen doet men er altijd alles aan om stemmen te winnen. Natuurlijk hoort daar het spreekwoordelijke moddergooien ook bij. In Not a Hero wordt er niet met modder, maar met lood gegooid. Hoe dat uitpakt lees je in deze Not a Hero Review.

  Not A Hero Preview - Het is fijn een antiheld te zijn

  Soms zijn we het zo beu om altijd de goedzak te spelen. Mensen redden kan goed voelen, maar bij de zoveelste 'dankjewel' weten we het wel weer. Tijd om de antiheld te spelen in Not A Hero.

  Not a Hero Nieuws

  Gratis Playstation Plus van 22 t/m 26 februari

  Van 22 tot en met 26 februari kunnen PS4 gamers gratis PlayStation Plus uitproberen zodat ze hun favoriete games online spelen. Dit evenement geeft de ideale kans om alle mogelijkheden van PS Plus uit te proberen. Het evenement start op woensdag 22 februari om 10:00 uur Nederlandse tijd en loopt af op zondag 26 februari om 23:59 uur.

  PlayStation Plus games voor februari bekendgemaakt

  Sony heeft vandaag de PlayStation Plus games voor februari aangekondigd. Dit zijn games die leden van PlayStation Plus gratis kunnen downloaden. Voor de maand februari zijn er wederom een aantal goede games beschikbaar gesteld.

  Ontwikkelaar OlliOlli toont nieuwe game

  Roll7, de maker van het populaire skateboardspelletje OlliOlli, zal deze zomer met een nieuwe game komen, genaamd Not a Hero. Nu heeft het bedrijf ook enkele screenshots van deze nieuwe titel vrijgegeven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.