Nioh 2

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Role-playing & vechten

  Gemaakt door Team Ninja en uitgegeven door Bandai Namco Games

  8

  Nioh 2 Artikelen

  Nioh 2 Review - Meedogenloos, hard en bruut vervolg

  Team Ninja bewees met Nioh dat de game niet zomaar een Souls kloon is, maar een titel met een eigen ziel. In Nioh 2 gaan we terug in de tijd en zijn de messen scherper dan ooit. Het vervolg op het origineel is intenser, uitgebreider en laat je nog meer zweten voor succes. Maar is de moeilijkheidsgraad niet doorgeslagen?

  Beste RPG's in 2020 om jezelf in te verliezen

  Veel mensen vinden games heerlijk om even te ontsnappen aan de werkelijkheid. Om nieuwe en vreemde werelden te ontdekken. RPG’s zijn wat dat betreft perfect en dit lijken in 2020 de toppers in het genre te gaan worden.

  Deze 8 open world games van 2020 gaan je omver blazen

  Een nieuw decennium is van start gegaan en dat betekent dat er weer een jaar vol toffe games op de planning staat. Vandaag kijken we naar de open world games van 2020 die je absoluut in de gaten moet houden. Wij zetten de acht open world games van 2020 om in de gaten te houden op een rijtje!

  De beste PS4 games in 2020 om naar uit te kijken

  Een nieuw decennium is van start gegaan en dat betekent dat er weer een jaar vol toffe games op de planning staat. Welke games moet je dit jaar in de gaten houden voor de PlayStation 4? Wij zetten de tien beste PS4 games in 2020 om in de gaten te houden op een rijtje!

  Dit zijn jullie meest favoriete moeilijke games aller tijden

  De games in deze lijst zijn niet voor de casual gamer. Voor deze titels heb je doorzettingsvermogen en ook zeker geduld nodig, wil je niet je controller door de kamer heen smijten. Vorige week vroegen wij wat jullie meest favoriete moeilijke games zijn. Lees hier de uitslag.

  Nioh 2 Nieuws

  Wallpaper Pick maart met Ori and the Will of the Wisp en Mulan!

  Na de rustige maand februari wordt het in maart gelukkig weer een stuk spannender. Er komen een hoop goede games uit om te spelen en ook meer dan genoeg goede films om in de bios te bekijken. Voordat het zover is, moet er natuurlijk eerst iets anders gebeuren. Het is tijd om onze achtergrond te updaten! Kies er nu eentje uit de Wallpaper Pick maart!

  Nioh 2 release staat gepland voor begin 2020

  Tijdens de Tokyo Game Show heeft Sony een trailer laten zien van Nioh 2, waarin de release van de game wordt aangekondigd. De trailer toont vooral veel nieuwe monsters uit de wereld van Nioh en ontwikkelaar Team Ninja schuwt vele mythische wezens ook niet. In de trailer staat dat de Nioh 2 release gepland is voor begin 2020.

  Nioh 2 release aangekondigd tijdens E3 persconferentie Sony

  Feest voor gamers die van een uitdaging houden! Team Ninja komt namelijk met een sequel voor Nioh. Er is nog niks bekend over de Nioh 2 release, behalve dat het spel ontwikkeld wordt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.