Nioh 2

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Role-playing & vechten

  Gemaakt door Team Ninja en uitgegeven door Bandai Namco Games

  Nioh 2 Artikelen

  Beste RPG's in 2020 om jezelf in te verliezen

  Veel mensen vinden games heerlijk om even te ontsnappen aan de werkelijkheid. Om nieuwe en vreemde werelden te ontdekken. RPG’s zijn wat dat betreft perfect en dit lijken in 2020 de toppers in het genre te gaan worden.

  Deze 8 open world games van 2020 gaan je omver blazen

  Een nieuw decennium is van start gegaan en dat betekent dat er weer een jaar vol toffe games op de planning staat. Vandaag kijken we naar de open world games van 2020 die je absoluut in de gaten moet houden. Wij zetten de acht open world games van 2020 om in de gaten te houden op een rijtje!

  De beste PS4 games in 2020 om naar uit te kijken

  Een nieuw decennium is van start gegaan en dat betekent dat er weer een jaar vol toffe games op de planning staat. Welke games moet je dit jaar in de gaten houden voor de PlayStation 4? Wij zetten de tien beste PS4 games in 2020 om in de gaten te houden op een rijtje!

  Dit zijn jullie meest favoriete moeilijke games aller tijden

  De games in deze lijst zijn niet voor de casual gamer. Voor deze titels heb je doorzettingsvermogen en ook zeker geduld nodig, wil je niet je controller door de kamer heen smijten. Vorige week vroegen wij wat jullie meest favoriete moeilijke games zijn. Lees hier de uitslag.

  Top 5 beste E3 2018 Sony persconferentie aankondigingen

  De E3 2018 is zaterdag begonnen en dat betekent veel aankondigingen. Sony was vannacht aan de beurt met een persconferentie. Dit zijn de top 5 beste E3 2018 Sony persconferentie aankondigingen.

  Nioh 2 Nieuws

  Nioh 2 release staat gepland voor begin 2020

  Tijdens de Tokyo Game Show heeft Sony een trailer laten zien van Nioh 2, waarin de release van de game wordt aangekondigd. De trailer toont vooral veel nieuwe monsters uit de wereld van Nioh en ontwikkelaar Team Ninja schuwt vele mythische wezens ook niet. In de trailer staat dat de Nioh 2 release gepland is voor begin 2020.

  Nioh 2 release aangekondigd tijdens E3 persconferentie Sony

  Feest voor gamers die van een uitdaging houden! Team Ninja komt namelijk met een sequel voor Nioh. Er is nog niks bekend over de Nioh 2 release, behalve dat het spel ontwikkeld wordt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.