Nintendogs + Cats: Toy Poedel & Nieuwe Vrienden Artikelen

  Beste Nintendo DS games - we gaan terug de tijd in!

  In maart is het zover: dan bestaat de Nintendo DS in Europa al weer veertien jaar. We hebben een aantal goede jaren met de Nintendo DS beleefd en al helemaal goede games voorgeschoteld gekregen. Wat zijn de beste oude Nintendo games voor de DS? Wij vertellen het je!

  De top 10 beste mobile games die wij nog willen zien - leuk voor onderweg

  Begin dit jaar heeft Nintendo aangekondigd dat de titel Dr. Mario World naar mobiele apparaten komt. Steeds meer console-games komen naar mobiel, zoals Mario Kart en Life is Strange. Dit zijn de top 10 beste mobile games die wij het liefst nog willen zien verschijnen.

  Top 5 Augmented Reality GO games die ook tof zouden zijn

  Pokemon GO is een regelrechte hype, dit weten we nu wel. Maar het gaat er niet alleen om wat Pokemon GO bereikt heeft en nog zal bereiken. Het gaat er met name om hoe andere bedrijven op deze ontwikkeling inspringen. Deze top 5 Augmented Reality GO games zouden wij in ieder geval graag zien.

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Nintendo eShop Update: SEGA, Knytt en koopjes

  Het is donderdag, tijd om te downloaden. Graai je creditcard maar weer uit je tas, rijd langs de supermarkt of speelgoedwinkel voor Nintendo-punten en kijk of er iets voor jou bij zit. Vooral de eShop van de 3DS zit vol verse games.

  Nintendogs + Cats: Toy Poedel & Nieuwe Vrienden Nieuws

  Nintendo Selects uitbreiding bevat nu ook 3DS spellen

  Nintendo heeft in Europa aangekondigd dat er een nieuwe Nintendo Selects uitbreiding komt, waarbij nu ook voor het eerst Nintendo 3DS gamen gaan horen.

  Nintendogs + Cats demo volgende week naar eShop

  Volgende week kunnen fans van Nintendogs + Cats voor de 3DS een demo verwachten die te downloaden zal zijn via de Nintendo eShop.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.