Nintendo Labo

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Party & puzzel

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  Nintendo Labo Artikelen

  Voor deze Switch Lite games heb je echt Joy-Cons nodig!

  De Nintendo Switch Lite is een mooie optie voor als je een budget hebt, of gewoon liever handheld speelt. Helaas zijn niet alle Switch games geschikt als Switch Lite games. Voor deze games heb je namelijk echt Joy-Cons nodig.

  Nintendo Labo VR Kit Preview - VR tussen laagjes karton

  Ook Nintendo blijft niet achter in de virtual reality-wereld. Dit keer kunnen we de wereld van VR verkennen door misschien wel het meest goedkoopogende stukje VR-bril zelf in elkaar te knutselen. Dat doe je allemaal met Nintendo's creatiefste zelfknutselpakket tot nu toe: de Nintendo Labo VR Kit. Dit is onze Nintendo Labo VR Kit preview.

  Top 10 beste Nintendo Switch games die het beste gebruikmaken van motion controls

  De Nintendo Switch biedt een breed scala aan games. Van Mario Kart tot Diablo 3, er is voor iedereen wel een game om te spelen. Maar stel dat je gewoonweg niet op de kleine knopjes van de Switch controller wil drukken. Hier is onze top 10 beste Nintendo Switch games die gebruikmaken van motion controls.

  Top 10 beste Nedgame sales - Tijd om op koopjes te jagen

  Dit zijn de tien beste Nedgames sales die op dit moment te vinden zijn via de bekende gamewinkel. Er zijn flink wat aanbiedingen te vinden, maar niet alles kan de beste zijn. Deze tien kun je eigenlijk niet laten liggen en al helemaal niet voor zo'n lage prijs.

  Nintendo Labo Voertuigenpakket review - Nog een flinke hoop karton

  Waarom zou je met plastic speelgoed willen spelen als karton de toekomst is? Nadat Nintendo eerder al twee vrij prijzige kartonpakketten op de markt bracht is het nu tijd om aan de slag te gaan met het derde pakket. In de Nintendo Labo Voertuigenpakket review merken wij hoe het is om met je eigen kartonnen voertuigen op pad te gaan.

  Nintendo Labo Nieuws

  Nintendo Labo VR update voor Mario Odyssey en Breath of the Wild

  De Nintendo Labo VR kit die 12 april uitkomt wordt ondersteund door Super Mario Odyssey en Breath of the Wild. Nintendo brengt op 25 april voor beide games een update uit. Een trailer is te zien op twitter en de Nintendo Labo site.

  Nintendo Labo VR-pakket aangekondigd en komt uit in april

  De kartonnen constructies van Nintendo Labo die de Switch een andere manier van gamen geeft brengt een VR-versie uit. Nintendo Labo brengt naast een compleet pakket ook een starterspakket uit met verschillende uitbreidingen. De VR-pakketten zullen vanaf 12 april te koop zijn.

  Nintendo Labo Switch krijgt een racepakket

  Er is een derde Nintendo Labo Switch pakket aangekondigd. Het betreft een voertuigenpakket waarmee je verschillende scheurijzers of in dit geval kartonnen scheurijzers kunt maken. Zo kun je een auto en vliegtuig maken, maar daar blijft het niet bij.

  Mario Kart 8 update maakt Nintendo Labo besturing mogelijk

  Vergeet die stevige controller. Scheur nu met Mario door de bochten met de ondersteuning van een stukje karton. Een Mario Kart 8 update maakt het spel namelijk compatible met Nintendo's kartonverzameling.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.