Night in the Woods

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch, PC & Mobile

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Infinite fall & Finji en uitgegeven door Finji & Infinite fall

  Night in the Woods Artikelen

  Beste moeder in games - Mama weet het beter

  Aangezien het zondag Moederdag is, is het belangrijk om alle moeders in het zonnetje te zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor de moeders in games! Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste moeder in games en hebben we de leukste vijf op een rijtje gezet.

  Top 10 beste Nintendo Switch eShop games - Het beste van de eShop!

  Nu dat de Nintendo Switch meer dan een jaar oud is, heeft het systeem zichzelf bewezen. Nintendo Switch eShop games zijn er dan ook in overvloed. Tijd om de top 10 beste Nintendo Switch eShop games op een rijtje te zetten!

  De 10 beste Crowdfunding games - Kickstarter successen!

  Tegenwoordig kunnen gamers investeren in games die leuk lijken. Met websites zoals Kickstarter of Indiegogo is er de ruimte voor een hele nieuwe generatie aan games, die nog voor de release worden gekeurd door het publiek. Wat zijn nou de beste crowdfunding games? Dan gaan wij je vertellen in dit artikel.

  Night in the Woods Nieuws

  Co-maker van Night in the Woods Alec Holowka dit weekend overleden

  Alec Holowka, de medebedenker van Night in the Woods en de co-founder van game studio Infinite Ammo is dit weekend overleden. Het overlijden van Holowka werd zaterdagmiddag op Twitter bekendgemaakt door zijn zus, Eileen. Dit komt kort na beschuldigingen aan het adres van de Canadese ontwikkelaar.

  Night in the Woods release voor Switch aangekondigd

  Uitgever Finji heeft de Night in the Woods release voor de Switch bekendgemaakt. De game zal volgende maand al beschikbaar komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.