NieR Automata

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Platinum Games en uitgegeven door Square Enix

  9.5

  NieR Automata Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #50 tot en met #41

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Wij zetten de 100 beste games van het decennium op een rij. Nummers 50 tot en met 41.

  Top 10 beste open world PS4 games tot nu toe - De PlayStation 4 draait overuren

  De PlayStation 4 nadert het einde van haar Latijn en dat betekent dat we terug kunnen kijken naar de beste games van de Sony console. Hier blikken we terug op de beste open world PS4 games. De tien beste games binnen het genre zetten we voor je op een rijtje.

  Dit is wat je moet weten over de NieR Automata Game of the Year Edition

  Is het mogelijk dat een game schmup, RPG, actie, hack & slash en meer genres met elkaar combineert? Jawel, NieR Automata bewees dat in 2017. Nu twee jaar later ligt de Game of the Year Edition in de winkels. Heb jij ‘m destijds gemist? Dan lees je nu alles wat je moet weten over de NieR Automata Game of the Year Edition!

  Vijf PlatinumGames games die je moet spelen - Actie van de bovenste plank

  De Japanse studio PlatinumGames staat bekend om zijn afwijkende benadering van game-ontwikkeling. De volgende game die met deze alternatieve visie tot leven komt, is Astral Chain. Om alvast in de stemming te komen, zetten wij de vijf PlatinumGames games die je moet spelen op een rij.

  Final Fantasy XIV Shadowbringers release en meer onthuld op Fan Festival Parijs

  De Final Fantasy XIV Shadowbringers release details zijn bekendgemaakt in Parijs. Daar werd op 2 en 3 februari het Final Fantasy XIV Fan Festival gehouden. Verschillende evenementen vonden plaats en ook werd er veel informatie bekendgemaakt over wat er binnenkort in de game te vinden is.

  NieR Automata Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met aanbiedingen op Borderlands en NieR

  Een nieuwe week is aangebroken wat wil zeggen dat Larry 'Major Nelson' Hryb weer nieuwe Xbox Live Deals with Gold op zijn blog heeft onthuld. Deze week is er onder meer korting op Borderlands Game of the Year Edition en NieR Automata BECOME AS GODS Edition. Met een Xbox Live Gold abonnement kan je de kortingen innen.

  SoulCalibur 6 voegt 2B uit Nier Automata toe als speelbaar personage

  Het is bekend geworden dat het hoofdpersonage 2B van de game Nier: Automata naar SoulCalibur 6 komt. Dit werd bekendgemaakt in een video op het YouTube kanaal van Bandai Namco. Dit karakter wordt dan speelbaar op de PS4, Xbox One en de PC-versies van SoulCalibur 6.

  NieR Automata Xbox One versie komt nog deze maand

  Er komt een NieR Automata Xbox One versie aan. De game was voorheen enkel op de PlayStation 4 en PC te spelen. Daar komt snel verandering in.

  NieR Automata Xbox release als aankondiging voor E3?

  NieR Automata wist eerder al menig fan aan het scherm te kluisteren op PC en PlayStation 4. Xbox gamers moesten daarentegen zonder de game doen. Het lijkt er daarentegen dat er ook een NieR Automata Xbox release aankomt.

  The Game Awards 2017 winnaars op een rijtje!

  Laat die champagneflessen maar poppen, want The Game Awards 2017 winnaars zijn allemaal bekend! Van Beste Audio Ontwerp tot Beste Handheld Game en van Beste Mobiele Game tot Meest Geanticepeerde Game, dit zijn The Game Awards 2017 winnaars voor je op een rijtje!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.