Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Nieuws

  Ni no Kuni film gaat deze zomer in première

  Een film in de wereld van Ni no Kuni gaat deze zomer in première. De anime is een samenwerking tussen de Japanse tak van Warner Brothers en game-ontwikkelaar Level-5. De film staat los van de twee Ni no Kuni games.

  Playstation Now aanbod uitgebreid met zes games

  Playstation Now blijft maar groeien. Het PlayStation Now aanbod is uitgebreid met zes games. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om van de service gebruik te maken op je PC.

  Ni No Kuni ongekend groot succes

  Met trots presenteert uitgever Namco Bandai vandaag haar verkoopcijfers van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Sinds de releasedatum zijn er in totaal 1,1 miljoen exemplaren van de game verkocht.

  Winnaars VGX Awards bekendgemaakt

  De winnaars van de jaarlijkse VGX (voorheen Video Game Awards) zijn afgelopen weekend gepresenteerd. Het evenement werd in de nacht van 7 op 8 december gehouden onder leiding van presentatoren Geoff Keighley en Joel McHale (bekend als Jeff van de tv-serie Community).

  Spike VGX nominaties bekend

  Het Amerikaanse netwerk SpikeTV heeft de nominaties van de Spike VGX - voorheen VGA's (Video Game Awards) - bekendgemaakt. In totaal krijgen de betreffende, in 2013 verschenen games een nominatie binnen 21 categorieën, uiteenlopend van 'Game van het jaar' tot 'Beste stemactrice'. De drie succesvolste genomineerden zijn voor Grand Theft Auto V (negen keer), BioShock Infinite (acht keer) en Tomb Raider (vijf keer).

  Professor Layton serie verkoopt 15 miljoen exemplaren

  De Japanse ontwikkelaar Level-5 heeft bekendgemaakt dat de Professor Layton serie wereldwijd vijftien miljoen exemplaren heeft verkocht.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  Ni No Kuni verkocht 1 miljoen exemplaren binnen een maand in het Westen

  Namco Bandai liet ons weten dat Ni No Kuni: Wrath of the White Witch het erg goed heeft gedaan in het Westen. De game is al één miljoen keer verkocht, zou dat een vervolg betekenen?

  Fout in downloadversie Ni No Kuni verholpen

  Mensen die Ni No Kuni: Wrath of the White Witch wilden downloaden via PlayStation Network kregen voorheen slechts een deel van de data binnen, waardoor de game niet speelbaar was. Sony heeft dit nu verholpen.

  Level-5: 'Ni No Kuni gaat terug naar de basis van de JRPG'

  Ontwikkelaar Level-5 heeft zich nog maar eens uitgelaten over zijn op handen zijnde RPG Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Ditmaal om te verklaren dat de game teruggaat naar de basis.

  Ni No Kuni uitgesteld naar 1 februari

  De releasedatum van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch is met één week uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game op 25 januari verschijnen, maar dat gebeurt nu op 1 februari.

  Demo van Ni No Kuni onderweg

  Ni No Kuni: Wrath of the White Witch staat klaar voor een release in januari, maar eerst komt er nog een demo van de game aan. Deze is vanaf woensdag beschikbaar voor het PlayStation Network.

  Europese Wizard's Edition aangekondigd voor Ni No Kuni

  Uitgever Namco Bandai heeft bekendgemaakt dat de betoverende role-playing game Ni No Kuni: Wrath of the White Witch een speciale editie zal krijgen in Europa. De editie draagt de naam Wizard's Edition.

  Ni No Kuni komt 25 januari naar Europa

  We zijn pas halverwege 2012, maar we hebben nu al een reden om uit te kijken naar 2013. Al in de eerste maand mogen we Ni No Kuni: Wrath of the White Witch verwachten op de PlayStation 3.

  Ni no Kuni verschijnt pas in 2013

  Een sprookje moest het worden. De game Ni no Kuni: Wrath of the White Witch van uitgever Namco Bandai stond gepland in het jaar 2012. Vandaag heeft de uitgever echter bekend gemaakt dat dat niet meer gaat lukken

  Ni No Kuni: Wrath of the White Witch krijgt DLC

  Uitgever Namco Bandai en ontwikkelaar Level-5 hebben aangekondigd dat spelers die Ni No Kuni: Wrath of the White Witch hebben uitgespeeld, uit kunnen kijken naar DLC.

  Nieuwe Ni No Kuni-games staan al in de planning

  Ni No Kuni: Wrath of the White Witch is in Europa en de Verenigde Staten nog niet eens uit, maar toch spreekt ontwikkelaar Level-5 al over vervolgen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.