Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

  Uitgebracht voor PlayStation 3 & Switch

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Level 5 & Studio Ghibli en uitgegeven door Level 5 & Bandai Namco Games

  9.5

  Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Artikelen

  10 toffe game releases van september 2019 (Video)

  We gaan de schoolbanken weer in en zwaaien de zomer uit, want het is alweer september. Dat betekent gelukkig ook dat een najaar vol toffe games voor de deur staat. De tien tofste game releases van september 2019 zetten we voor je op een rijtje in de video hieronder!

  Beste moeder in games - Mama weet het beter

  Aangezien het zondag Moederdag is, is het belangrijk om alle moeders in het zonnetje te zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor de moeders in games! Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste moeder in games en hebben we de leukste vijf op een rijtje gezet.

  10 PS3 games die een remake moeten krijgen

  Hoewel we nieuwe games altijd toejuichen, kunnen we de klassiekers natuurlijk niet negeren. De PlayStation 3 was een console met een breed scala aan gave games, waarvan ze niet allemaal opnieuw zijn uitgebracht. In deze lijst vind je de PS3 games die van ons een remake of remaster moeten krijgen!

  Ni no Kuni features die terug mogen komen in het tweede deel

  Ni no Kuni is een RPG serie ontwikkeld door Level-5. De Ni no Kuni games staan bekend om hun grafische stijl, diepgang, muziek en personages met karakterontwikkeling. Deze top 5 beschrijft de beste Ni no Kuni features die terug moeten komen.

  Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3 - Welke heb jij gemist?

  Het PlayStation 3-tijdperk heeft veel parels gekregen aan games, en vooral de Japanse rollenspellen zijn bij PlayStation goed vertegenwoordigd. Bekende en onbekende games hebben de revue gepasseerd en daarom hebben we voor jullie een Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3.

  Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Nieuws

  Ni no Kuni film gaat deze zomer in première

  Een film in de wereld van Ni no Kuni gaat deze zomer in première. De anime is een samenwerking tussen de Japanse tak van Warner Brothers en game-ontwikkelaar Level-5. De film staat los van de twee Ni no Kuni games.

  Playstation Now aanbod uitgebreid met zes games

  Playstation Now blijft maar groeien. Het PlayStation Now aanbod is uitgebreid met zes games. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om van de service gebruik te maken op je PC.

  Ni No Kuni ongekend groot succes

  Met trots presenteert uitgever Namco Bandai vandaag haar verkoopcijfers van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Sinds de releasedatum zijn er in totaal 1,1 miljoen exemplaren van de game verkocht.

  Winnaars VGX Awards bekendgemaakt

  De winnaars van de jaarlijkse VGX (voorheen Video Game Awards) zijn afgelopen weekend gepresenteerd. Het evenement werd in de nacht van 7 op 8 december gehouden onder leiding van presentatoren Geoff Keighley en Joel McHale (bekend als Jeff van de tv-serie Community).

  Spike VGX nominaties bekend

  Het Amerikaanse netwerk SpikeTV heeft de nominaties van de Spike VGX - voorheen VGA's (Video Game Awards) - bekendgemaakt. In totaal krijgen de betreffende, in 2013 verschenen games een nominatie binnen 21 categorieën, uiteenlopend van 'Game van het jaar' tot 'Beste stemactrice'. De drie succesvolste genomineerden zijn voor Grand Theft Auto V (negen keer), BioShock Infinite (acht keer) en Tomb Raider (vijf keer).

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.