NHL 18

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Sport

  Gemaakt door EA Canada en uitgegeven door Electronic Arts

  7.5

  NHL 18 Artikelen

  De 5 beste sport games van 2017

  Dafne Schippers is wederom wereldkampioen. Max Verstappen die bezig is met zijn weg naar de Formule top. De Nederlandse voetbaldames werden Europees kampioenschap. Toegegeven, het mannenvoetbal is op dit moment een zooitje, maar het was een mooi sportjaar. Ook voor games, daarom hier de beste sport games van 2017.

  NHL 18 review - Het mindere broertje van FIFA

  EA maakt ieder jaar veel sportgames. Of dat nou FIFA, NBA Live of, waar wij het in deze review over gaan hebben, NHL, EA's jaarlijkse ijshockeygame. Veel mensen zijn onbekend met de sport, maar gelukkig is NHL 18 over het algemeen een ontzettend toegankelijke en goede game. Wil je weten waarom? Lees dan onze NHL 18 review!

  NHL 18 Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  EA Sports NHL 18 beschikbaar voor pre-order

  Vanaf vandaag is de EA Sports NHL 18 beschikbaar voor pre-order, de game is vanaf 15 september beschikbaar om te spelen. Als je NHL 18, het vervolg van NHL 17, die dag meteen wilt spelen, kun je de game pre-downloaden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.