New Super Mario Bros. Wii

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Party & platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8.3

  New Super Mario Bros. Wii Artikelen

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Top 10 beste vervoermiddelen in games - In stijl de wereld rond

  Een wereld in een game ontdekken kan op veel manieren. Zo kun je uiteraard te voet gaan, maar is het niet veel te vermoeiend? Lees hier onze top 10 beste vervoermiddelen in games.

  New Super Mario Bros levels - Dit zijn de vijf moeilijkste

  Nintendo heeft voorlopig geen plannen om Mario op een nieuw avontuur te sturen. De Japanse spelletjesboer brengt liever oudere delen in de langlopende serie uit op de Wii U. Wie de DS-klassieker New Super Mario Bros. gemist heeft, kan alsnog in de herkansing. Om de heruitgave te vieren, zet XGN de vijf moeilijkste New Super Mario Bros levels onder elkaar.

  Top 10 meest iconische gamedeuntjes - Direct herkenbare melodieën

  Niet alleen games zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, ook muziek uit games is een eigen leven gaan leiden. Sommige melodieën kunnen we allemaal meeneuriën of –fluiten. Welke muziekjes dat zijn, lees je in onze top 10 meest iconische gamedeuntjes!

  New Super Mario Bros. Wii Nieuws

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Nintendo Selects breidt aanbod uit

  Nintendo brengt enkele bekende titels voor de Wii opnieuw uit tegen een verlaagde prijs. In totaal gaat het om vier titels, waarvan drie Mario-games. De Nintendo Selects collectie wordt op 13 juni uitgebreid met vier games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.