New Super Mario Bros. U

  Uitgebracht voor Wii U & Switch

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8

  New Super Mario Bros. U Artikelen

  Beste Nintendo DS games - we gaan terug de tijd in!

  In maart is het zover: dan bestaat de Nintendo DS in Europa al weer veertien jaar. We hebben een aantal goede jaren met de Nintendo DS beleefd en al helemaal goede games voorgeschoteld gekregen. Wat zijn de beste oude Nintendo games voor de DS? Wij vertellen het je!

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  5 Valentijns games om met je liefje te spelen

  Het is alweer bijna februari en dat betekent dat cupido ontwaakt voor Valentijnsdag. Tijd om tijd door te brengen met je geliefde dus! De kans is groot dat je samen op de bank een toffe game wil spelen. Maar welke dan? Wij geven je 5 Valentijns games om met je liefje te spelen. Het is tenslotte ook Valentijn voor gamers.

  New Super Mario Bros levels - Dit zijn de vijf moeilijkste

  Nintendo heeft voorlopig geen plannen om Mario op een nieuw avontuur te sturen. De Japanse spelletjesboer brengt liever oudere delen in de langlopende serie uit op de Wii U. Wie de DS-klassieker New Super Mario Bros. gemist heeft, kan alsnog in de herkansing. Om de heruitgave te vieren, zet XGN de vijf moeilijkste New Super Mario Bros levels onder elkaar.

  New Super Mario Bros. U Nieuws

  Meest verkochte Nintendo games tot september 2018

  De meest verkochte games voor Nintendo consoles en handhelds zijn bekendgemaakt. Het gaat om de games die het meeste zijn verkocht voor de Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS en de Wii tot aan september 2018. Op bijna elk apparaat staat een Mario game op nummer een.

  Wellicht New Super Mario Bros U release naar de Nintendo Switch

  Volgens Comicbook zal er een Wellicht New Super Mario Bros U release voor de Nintendo Switch komen. De site meldt dat Nintendo of Europe denkt dat er een port in de maak is. Nintendo heeft dit gerucht nog niet bevestigd.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Nieuwe Nintendo Select titels met Donkey Kong en The Wind Waker

  Nintendo heeft vandaag de nieuwe Nintendo Select titels bekendgemaakt. Onder de games zijn onder andere Donkey Kong: Tropical Freeze en Legend of Zelda The Wind Waker HD.

  Wii U verkoopcijfers bekend - Mario Kart 8 gaat aan kop

  Meer dan vijf miljoen exemplaren van Mario Kart 8 zijn er sinds de release van de game over de toonbank gegaan. De Wii U verkoopcijfers vertellen dat de Wii U bijna 10 miljoen exemplaren heeft verkocht.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.