New Super Luigi U Artikelen

  Nintendo eShop Update: Pac-Man en Luigi

  Wie had vijfentwintig jaar geleden durven dromen dat we zoveel jaren verder nog steeds blij werden van Pac-Man en Mario? Nintendo in ieder geval wel, want deze titels komen voorbij in de eShop Update van deze week.

  5 redenen om nu een Wii U te kopen

  Vijfhonderd euro, tel jij het even neer voor een console? Het is nogal een smak geld. Waarom geen Wii U? Het apparaat is 100 tot 200 euro goedkoper als je hem nieuw koopt. Mocht de prijs je niet overtuigen, dan deze Wii U exclusieve games wel.

  Special: Luigi door de jaren heen

  Luigi is de ultieme sidekick van de game-industrie. Je oma kent hem, je buurman kent hem, je neefje van acht kent hem; iedereen weet wie hij is. Omdat Nintendo dit personage dankbaar is voor dertig jaar trouwe dienst, riep het bedrijf 2013 uit als ‘het jaar van Luigi’. Wat heeft de groenblauw geklede loodgieter allemaal moeten doorstaan om zoveel aandacht op zich te vestigen?

  New Super Luigi U Review

  Het zal je maar gebeuren, dat alle ogen altijd gericht zijn op je grotere broer. En in praktijk klopt dit niet eens, want qua lengte ben jij groter. Het overkomt Luigi al jaren, maar gelukkig zijn er zo nu en dan games waarin hij uit de schaduw van Mario kruipt om te laten zien wat hij zelf kan. En dat is: minstens zo goed timen en springen als de beroemde loodgieter.

  New Super Luigi U Nieuws

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Nieuwe Nintendo Select titels met Donkey Kong en The Wind Waker

  Nintendo heeft vandaag de nieuwe Nintendo Select titels bekendgemaakt. Onder de games zijn onder andere Donkey Kong: Tropical Freeze en Legend of Zelda The Wind Waker HD.

  Wii U verkoopcijfers bekend - Mario Kart 8 gaat aan kop

  Meer dan vijf miljoen exemplaren van Mario Kart 8 zijn er sinds de release van de game over de toonbank gegaan. De Wii U verkoopcijfers vertellen dat de Wii U bijna 10 miljoen exemplaren heeft verkocht.

  Wellicht Wii U bundel met New Super Mario Bros. en Luigi U

  Hoewel Nintendo zelf nog niets heeft aangekondigd, laat staan bevestigd, gaat het gerucht dat er een Wii U pakket komt met 32 GB en de laatste Mario en Luigi game.

  Nintendo onthult nieuwe details New Super Luigi U

  Tijdens de Nintendo Direct stream kwam niet alleen informatie naar buiten van Pikmin 3, maar ook nieuwe details van de downloadbare content voor New Super Mario Bros. U. Behalve dat het DLC is, komt New Super Luigi U ook los in de winkels te liggen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.