NeverDead Artikelen

  NeverDead Review

  Vind jij het ook zo vervelend om neergeschoten, in tweeën gehakt en van grote hoogtes gegooid te worden? Waarschijnlijk wel. Waarschijnlijk, want er is een erg reële kans dat je het daarna niet zelf kunt beamen. Misschien moet je dan overwegen om onsterfelijk te worden. Dan kun je alles aan. Tenzij je hoofd wordt opgegeten en je in een maag moet wachten tot het beest dat jou heeft opgegeten sterft en zo ver weggerot is dat je eruit kunt rollen. En met die verontrustende gedachte beginnen we deze recensie.

  NeverDead Nieuws

  Onder andere Metal Gear in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  De nieuwe Xbox 360 Deal of the Week is bekend, met onder meer aanbiedingen voor Silent Hill: HD Collection en Metal Gear.

  Rebellion: 'We hebben niet zulke goede games gemaakt'

  Rebellion Developments, de ontwikkelaar van onder andere NeverDead en Alien vs. Predator, heeft in het verleden 'niet zulke goede games' gemaakt. Dat stelt Jason Kingsley, CEO van de Britse studio, in een interview met website GamerZines.

  Tweede NeverDead DLC verschijnt deze maand, kent nieuwe uitdagingen

  De inhoud van het tweede downloadbare content-pakket van het recentelijk verschenen NeverDead is bekend. Konami heeft het bestaan van 'Expansion Pack Volume 2' onthuld, zo bericht Amerikaanse gamesblog Joystiq.

  NeverDead verschijnt deze winter

  Konami heeft vannacht heel wat nieuwe dingen gemeld en getoond. Zo kwamen we te weten dat NeverDead deze winter nog in de rekken ligt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.