Never Alone

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur, platformer & puzzel

  Gemaakt door Upper One Studio en uitgegeven door E-Line Media

  8.0

  Never Alone Artikelen

  Oude games spelen? Dit zijn de verborgen pareltjes van de redactie

  Jaarlijks worden er zoveel games gemaakt dat het inmiddels goed mogelijk is dat de Atlantische oceaan gevuld kan worden met alle hoesjes. Het is dan ook logisch dat sommige games ondergesneeuwd worden ondanks dat ze fantastisch zijn. Als je wat nieuwe games wil spelen, kun je deze verborgen pareltjes volgens de redactie spelen.

  De top tien beste horrorwinter games waar je het koud van krijgt!

  Het sneeuwen is begonnen, de treinen rijden niet. Geen zin om al deze kou en ellende te doorstaan deze week? Wij hebben de top tien beste games met net zo'n horrorwinter voor jullie op een rijtje gezet. Pas op, er bestaat een kans dat je het koud krijgt van deze games.

  Xbox Live Games with Gold december 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De maand december is weer aangebroken en dat betekent nieuwe Xbox games die gratis te spelen zijn. Microsoft pakt lekker uit in de laatste maand van het jaar met vijf toffe games. Dit is de Xbox Live Games with Gold december 2018 update!

  Beste storylines in games - Tien verhalen die ons leven hebben veranderd

  Er zijn zoveel games die uitblinken in iets, maar sommige games trekken je gewoon aan door de verhaallijn. Dit kan komen door een mysterieus verhaal of misschien wel gewoon een mooi verhaal. Welke games hebben nou de beste storylines? Wij hebben de beste tien voor je verzameld!

  Never Alone Foxtales Review - Meer van Nuna en haar vos

  Never Alone kwam vorig jaar bij ons binnen en we waren er laaiend enthousiast over. Deze game zag er tof uit, was niet te moeilijk en vertelde ook nog eens een mooi verhaal. Nu krijgt Never Alone de Foxtales content, waarin we nog even kunnen genieten van de game. Lees er alles over in de Never Alone kwam vorig jaar bij ons binnen en we waren er laaiend enthousiast over. Deze game zag er tof uit, was niet te moeilijk en vertelde ook nog eens een mooi verhaal. Nu krijgt Never Alone de Foxtales content, waarin we nog even kunnen genieten van de game. Lees er alles over in de Never Alone Foxtales Review.

  Never Alone Nieuws

  Xbox Games with Gold december 2018 - De gratis games van de laatste maand

  De Xbox Games with Gold voor december 2018 zijn bekendgemaakt. In de laatste maand van dit jaar kunnen vier games gratis worden gedownload. Dat zijn Q.U.B.E. 2, Never Alone, Dragon Age II en Mercenaries: Playground of Destruction. De games zijn beschikbaar in verschillende periodes in december.

  Xbox Deals with Gold - Veel indie games

  Alhoewel er met Black Friday al een boel kortingen onze kant opgegooid zijn, mogen de wekelijkse Xbox Deals with Gold niet achterwege blijven. Deze week draait het om indie games.

  Xbox Live Deals week 15 - Destiny, Batman en je eigen boerderij

  Elke week gaan er in de Xbox Store enkele games in de uitverkoop. Welke het deze week zijn, check je in onze Xbox Live Deals week 15. Ze kunnen een behoorlijk verschil maken in de portemonnee.

  Gratis Playstation Plus games van april - Dishonored en meer

  Playstation Plus bezitters kunnen weer smullen deze maand, Playstation heeft namelijk net de Gratis Playstation Plus games van april bekendgemaakt.

  Never Alone nu voor PS4

  PS4-bezitters die graag Never Alone wilden spelen moesten iets langer wachten dan de rest, maar het is nu toch eindelijk zo ver: Never Alone is te downloaden op de PlayStation 4.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.