Need for Speed Artikelen

  Deze Need for Speed Features willen we terugzien in toekomstige delen

  In de donkere straten van een fictieve stad rondscheuren in getunede bolides. Need for Speed Underground 1 en 2 liet je racen op de tofste plekken in de gaafste auto’s. Latere delen misten de magie die de Underground delen wel hadden. Welke Need for Speed features willen we daarom terug zien in toekomstige delen?

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  De 5 tofste EA Access games - Aan de slag met toffe titels!

  Al sinds 2014 heb je op de Xbox One toegang tot EA Access. Voor 3,99 euro per maand krijg je een aantal extra's voor EA games en kun je in The Vault een aantal EA games spelen. Wij zetten de 5 tofste games in The Vault voor je op een rijtje!

  EA E3 2017 verwachtingen - Van deze games gaan we meer zien

  E3 2017 staat voor de deur en natuurlijk is EA ook weer van de partij. EA geeft op zaterdag 10 juni om 21:00 uur een persconferentie en we hopen op een aantal mooie onthullingen. In deze special maken we een overzicht van vijf EA E3 2017 verwachtingen.

  Need for Speed Review - Terug naar de basis?

  Waar de consoleversie van Need for Speed al een behoorlijke tijd uit is, kunnen pc gamers pas vanaf 17 maart hun innerlijke snelheidsduivel aandacht geven. Met de keuze van een zo kaal mogelijke titel suggereert EA dat ze teruggaat naar de basis van Need for Speed. Of dat ook zo is lees je in deze Need for Speed review.

  Need for Speed PC Preview - Strakker, mooier en sneller

  We horen je denken; “die Need for Speed is toch allang uit”? Dat klopt, maar voor pc nog niet. Wat er op dit platform anders is lees je in deze Need for Speed pc preview.

  PlayStation Store kerst deals - Een overzicht van alle deals

  De PlayStation Store kerst deals zijn bezig! Dat betekent elke twee dagen en andere game met flinke korting, plus een hele hoop andere titels voor onder 15 euro. Bekijk hier een overzicht van al deze toffe deals!

  De vijf beste racegames van 2015

  Dit jaar hebben de raceliefhebbers het flink naar hun zin gekregen. Waar de racegames aanvankelijk vrij traag van start kwamen op de PlayStation 4 en Xbox One is het nu dan eindelijk losgebarsten. Lees hier alles over de beste vijf racegames van 2015.

  XGN Game Awards 2015 - Stem op de Wildcard voor ronde 3!

  De derde ronde van de XGN Game Awards 2015 gaat bijna van start! De winnaars van de tweede ronde zijn bekend. Niet alle games uit de tweede ronde zijn meegenomen naar de volgende ronde. Daarom kunnen jullie nu stemmen op de Wildcards voor de derde ronde! Vergeet bovendien niet dat er hele coole prijzen te winnen zijn!

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  Need for Speed Review - Tunen tot je er bij neervalt!

  Na een jaar afwezig te zijn geweest, is de Need for Speed serie terug. Met opnieuw Ghost Games aan het roer, wil de ontwikkelaar dit jaar terug naar de roots van Need for Speed. Of die trip down memory lane geslaagd is, lees je in de Need for Speed review!

  Beste Need for Speed features - Terug naar de roots

  Need for Speed is terug, letterlijk en figuurlijk. Vanaf vandaag ligt de nieuwe racegame in de winkels. Tijd dus om de game flink onder de loep te nemen. Wij gingen aan de slag met de bèta. Lees hier wat wij zien als de beste Need for Speed features.

  Wallpaper Pick voor november met Fallout 4 en The Hunger Games

  De maand november is alweer begonnen, maar dit belooft wel veel goeds voor gamers en filmliefhebbers. Een hoop grote releases vinden namelijk plaats. Jouw achtergrond kan daarom wel een update gebruiken. Neem een kijkje in de Wallpaper Pick van november en kies een nieuwe achtergrond!

  De 15 games voor 2015 op gamescom - Stuk voor stuk topgames

  Dit najaar komen er tal van prachtige games uit. Deze waren vrijwel allemaal te zien of zelfs te spelen op gamescom 2015. Wij zetten de 15 titels vanaf gamescom op een rijtje die dit jaar nog komen.

  Top 5 opvallende EA-momenten op gamescom 2015

  EA gaf vandaag een persconferentie op gamescom en liet daar heel wat zien. Soms waren de verrassingen ver te zoeken, maar andere onderdelen van EA’s presentatie kwamen onverwacht en sprongen er daardoor uit. Die momenten hebben we verzameld in deze top 5 opvallende EA-momenten op gamescom 2015!

  10 gamescom trailers die je gezien moet hebben

  Tijdens gamescom wordt je overdonderd door trailers. De ene ontwikkelaar na de ander zet er soms zelfs meerdere per game online. Om het overzicht te behouden hebben wij 10 gamescom trailers op een rijtje gezet die niet mag missen!

  Need for Speed Preview - Van plan om elke fan voor zich te winnen

  "Waar is die subtitel?", denk je misschien. Simpel, die is bewust weggelaten. Na zoveel eerdere delen (en ook slechtere) is het tijd om terug te keren naar de roots. Dat alles lees je in deze Need for Speed preview.

  EA gamescom 2015 persconferentie - Wat kunnen we verwachten?

  Net als veel andere uitgevers staat ook EA dit jaar op gamescom. Het bedrijf houdt op woensdag 5 augustus een persconferentie in de Koelnmesse, waarbij diverse games de revue zullen passeren. Dit verwachten wij te zien op de EA gamescom 2015 persconferentie!

  2 toffe EA games om in de gaten te houden!

  Gamers kunnen niet onbeperkt games kopen en dat terwijl uitgevers meerdere games op de markt brengen. EA heeft nog van alles in petto, zoals bleek op E3. Wij lichten 2 toffe EA games uit die de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

  Top 10 beste E3 2015 games volgens de XGN community

  Er werd een buslading aan nieuwe games aangekondigd tijdens E3 2015, maar er kan er maar één de beste zijn. We hebben bij XGN.nl zo ook onze eigen mening, maar wat zijn volgens jullie de beste E3 2015 games? We hebben de resultaten van de poll voor jullie op een rijtje gezet!

  E3 2015 EA overzicht - Al het nieuws op een rijtje

  Ook Electronic Arts was dit jaar weer van de partij bij E3, en de uitgever pakte groots uit. Het nieuws gaat alleen soms zó snel, dat je iets kan missen. Wees niet getreurd, want XGN schiet te hulp! Wij hebben hier het volledige E3 2015 EA overzicht voor je.

  Top 5 beste E3 aankondigingen EA persconferentie

  Na de aftrap van Microsoft om 18.30 uur, was EA om 22.00 uur aan de beurt met zijn jaarlijkse persconferentie op de E3 in Los Angeles. XGN zet de top 5 beste E3 aankondigingen van de EA persconferentie voor je op een rijtje.

  EA E3 verwachtingen - De games van vanavond

  EA pakt op maandag 15 juni 22:00 uur Nederlandse tijd uit met haar persconferentie tijdens de E3 2015. Maar wat zijn nu precies de EA E3 verwachtingen van dit jaar? Wij hebben de grootste klappers voor je op een rijtje gezet in deze EA E3 verwachtingen special.

  Wat is jouw favoriete Need of Speed game? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee racet deze week je kamer binnen; iets met een stelling over de behoefte aan snelheid. Verder wordt er teruggeblikt op Assassin's Creed Syndicate. Kortom, genoeg te lezen en zeggen in de XGN Doe Mee.

  De beste Need for Speed games volgens de redactie

  Need for Speed is een race-serie die al jarenlang de harten van veel gamers weet te stelen. EA zorgde voor snelle gameplay, mooie bolides en lekker arcade racen. EA heeft gisteren een Need for Speed reboot aangekondigd en dat zette de redactie aan het denken. De redactie blikt terug naar de beste Need for Speed games ooit.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.