Need for Speed Undercover

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door EA Canada, EA Black Box & EA Games en uitgegeven door Electronic Arts, EA Black Box & EA Games

  5.0

  Need for Speed Undercover Artikelen

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  Need for Speed Undercover Review

  Volgens Rob is Need for Speed Undercover wat simpel, voegt het weinig toe en daarom werden de Xbox 360 en PS3-versies dan ook beoordeeld met een schamele 5,5. Speelt de Wii versie beter of kunnen we beter doorrijden en deze game overslaan?

  Need for Speed Undercover Review

  Met Need for Speed Undercover brengt Electronic Arts het straatracen weer terug in de serie, maar zorgt dat gelijk voor een goede titel?

  Need for Speed Undercover Preview

  Elk jaar levert Electronic Arts een nieuwe Need for Speed titel af. Wij speelden alvast het begin van Undercover, dat eind volgende week al in de winkels moet liggen.

  Need for Speed Undercover Preview

  Op de Games Convention werd eindelijk de nieuwe Need for Speed getoond, die de subtitel Undercover zal dragen. Deze game moet nog eind dit jaar uitkomen, maar het was lange tijd verdacht stil bij Electronic Arts. Betekent dit dat ze zelf al niet zoveel vertrouwen in deze titel hebben?

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.