Need for Speed: The Run

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Electronic Arts & EA Black Box en uitgegeven door Electronic Arts & EA Black Box

  5

  Need for Speed: The Run Artikelen

  10 toffe game schoenen!

  Onlangs speelde American Football speler Odell Beckham Jr. een wedstrijd op Kirby schoenen, die hij speciaal heeft laten maken. Naast deze toffe kicksen is er veel meer tof videogameschoeisel. Daarom nu een Top 10 toffe game schoenen!

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Need for Speed The Run Review

  Na de consoleversie van Need for Speed The Run is het nu tijd voor Need for Speed The Run op de 3DS. Ditmaal kruip je in de huid van nieuweling Matt en mag je wel heel wat achtervolgingen en actie verwachten.

  Need for Speed The Run Review

  Weg met Skyrim, weg met alle shooters. Het is tijd voor een arcade racetitel: Need for Speed The Run. Een racegame die iets nieuws probeert te doen. Hoe en wat, dat lees je hier. Geef dus snel gas om naar de volgende alinea te racen!

  Need for Speed The Run Preview

  Afgelopen week reisden we af naar Londen, dé plek om opnieuw aan de slag te gaan met Need for Speed The Run. Hoe zit dat nou precies met The Run? Het slaat een nieuwe weg in. Maar loopt die weg dood, of willen we gewoon plankgas geven en doorgaan?

  Need for Speed: The Run Nieuws

  Geen nieuwe Need for Speed in 2014

  In het fiscale jaar 2015, dat loopt tot en met 31 maart 2015, zal geen nieuwe Need for Speed-game verschijnen. Dat heeft uitgever Electronic Arts bevestigd.

  WIN: 2x2 bioscoopkaartjes voor Need for Speed film

  Zijn raceauto's echt helemaal jouw ding? Snelle bolides en stoere sportwagens? Dan mag je Need for Speed de film absoluut niet missen! Vanaf volgende week komt de film naar de Nederlandse bioscoop en wij van XGN mogen twee keer twee bioscoopkaartjes weggeven aan jullie. Lees daarom snel verder en pak die kans!

  EA benadert Hollywood voor Need for Speed film

  Het is goed mogelijk dat er er een Need for Speed speelfilm aan zit te komen. Uitgever Electronic Arts heeft Hollywood namelijk benaderd om dit te kunnen bewerkstelligen.

  Need for Speed The Run PC patch komt met gratis DLC

  Er is een nieuwe patch uitgebracht voor de PC-versie van Need for Speed The Run. Bij het downloaden hiervan krijg je automatisch een gratis aanvulling op je in-game autocollectie.

  Extra auto's in PS3-versie Need for Speed The Run

  Op de persconferentie heeft Sony laten weten een exclusieve deal met Electronic Arts te hebben gesloten. We hadden het eerder al over SSX, maar ook Need for Speed The Run krijgt exclusieve content.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.