Need for Speed: Rivals

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing & arcade racer

  Gemaakt door Ghost Games en uitgegeven door Electronic Arts

  7.5

  Need for Speed: Rivals Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 hilarische game covers - Foutjes in de titel!

  Het was een vervelende taak, maar iemand moest het doen. Video stagiair Niels heeft flink wat uren in Photoshop gestoken om voor jullie de top 10 hilarische game covers te Photoshoppen tot deze vette game covers.

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  EA Access: alles wat je moet weten

  Hoewel Electronic Arts al meerdere malen is uitgeroepen tot het slechtste bedrijf van Amerika, komt het bedrijf wel mooi aanzetten met een nieuwe, goedkope service: EA Access. In deze special leggen we je alles uit over de nieuwe dienst.

  De 20 beste PlayStation 4 (PS4) games

  De PlayStation 4 ligt sinds 29 november in de Nederlandse winkels. Hoewel het apparaat de afgelopen maanden wegens tekorten vaker wel dan niet uitverkocht was, is de console volgens de laatste cijfers al meer dan zeven miljoen keer verkocht. Het is nu een half jaar na de lancering van de vierde PlayStation. Tijd om de balans op te maken: wat zijn de 20 beste PlayStation 4-games die tot nu toe zijn verschenen?

  Need for Speed: Rivals Nieuws

  EA brengt onverwacht Cloud Gaming Trial met vier games uit

  EA heeft bekendgemaakt dat fans vanaf vandaag aan de slag kunnen met de Cloud Gaming Technical Trial, waarbij fans vier games via cloud streaming kunnen testen. Dit is een onderdeel van Project Atlas, het streaming-project dat EA vorig jaar leven in blies. Ken Moss, hoofd technologie bij Electronic Arts, maakte het nieuws vandaag via Medium bekend.

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  PSN Kerst Sale - Walking Dead en Need for Speed

  De komende twee dagen kun je weer tegen korting een aantal games voor je PlayStation 3, PlayStation 4 of PlayStation Vita binnenhalen. Dit is de eennalaatste set aanbiedingen van de 12 deals of Christmas, de PSN Kerstaanbieding.

  Need for Speed: Rivals naar EA Access

  Need for Speed: Rivals zal toegevoegd worden aan The Vault van EA Access. Hiermee krijgen leden van EA Access binnenkort toegang tot het nieuwste deel in de Need for Speed serie.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 4

  Het is alweer dag drie van de Ultimate Games Sale op de Xbox 360. Zo is Grand Theft Auto V voor een lager prijsje te downloaden, alsook nog een paar andere titels. We zetten de deals voor je op een rijtje.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.