Need for Speed ProStreet Artikelen

  Deze Need for Speed Features willen we terugzien in toekomstige delen

  In de donkere straten van een fictieve stad rondscheuren in getunede bolides. Need for Speed Underground 1 en 2 liet je racen op de tofste plekken in de gaafste auto’s. Latere delen misten de magie die de Underground delen wel hadden. Welke Need for Speed features willen we daarom terug zien in toekomstige delen?

  Wat is jouw favoriete Need of Speed game? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee racet deze week je kamer binnen; iets met een stelling over de behoefte aan snelheid. Verder wordt er teruggeblikt op Assassin's Creed Syndicate. Kortom, genoeg te lezen en zeggen in de XGN Doe Mee.

  De beste Need for Speed games volgens de redactie

  Need for Speed is een race-serie die al jarenlang de harten van veel gamers weet te stelen. EA zorgde voor snelle gameplay, mooie bolides en lekker arcade racen. EA heeft gisteren een Need for Speed reboot aangekondigd en dat zette de redactie aan het denken. De redactie blikt terug naar de beste Need for Speed games ooit.

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Need for Speed ProStreet Review

  De voorgaande Need for Speed games stonden in het teken van illegaal racen op de openbare weg. Met ProStreet gaat Electronic Arts (eindelijk) totaal de andere kant op, het draait er nu om dat je je race ervaring laat tonen op georganiseerde evenementen. Is EA erin geslaagd om een goede en legale racegame af te leveren?

  Need for Speed: ProStreet Preview

  Need for Speed is een beruchte titel die veel stof op doet waaien als we het gaan hebben over uitmelkerij. Dat is tenslotte wat de Need for Speed serie doet, of toch niet? De meningen hierover verschillen, maar een ding staat zo vast als een huis: met Need for Speed ProStreet wil EA zijn fans terug winnen!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.