Need for Speed ProStreet

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door EA Canada & EA Black Box en uitgegeven door Electronic Arts & EA Black Box

  8

  Need for Speed ProStreet Artikelen

  Deze Need for Speed Features willen we terugzien in toekomstige delen

  In de donkere straten van een fictieve stad rondscheuren in getunede bolides. Need for Speed Underground 1 en 2 liet je racen op de tofste plekken in de gaafste auto’s. Latere delen misten de magie die de Underground delen wel hadden. Welke Need for Speed features willen we daarom terug zien in toekomstige delen?

  Wat is jouw favoriete Need of Speed game? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee racet deze week je kamer binnen; iets met een stelling over de behoefte aan snelheid. Verder wordt er teruggeblikt op Assassin's Creed Syndicate. Kortom, genoeg te lezen en zeggen in de XGN Doe Mee.

  De beste Need for Speed games volgens de redactie

  Need for Speed is een race-serie die al jarenlang de harten van veel gamers weet te stelen. EA zorgde voor snelle gameplay, mooie bolides en lekker arcade racen. EA heeft gisteren een Need for Speed reboot aangekondigd en dat zette de redactie aan het denken. De redactie blikt terug naar de beste Need for Speed games ooit.

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Need for Speed ProStreet Nieuws

  Geen nieuwe Need for Speed in 2014

  In het fiscale jaar 2015, dat loopt tot en met 31 maart 2015, zal geen nieuwe Need for Speed-game verschijnen. Dat heeft uitgever Electronic Arts bevestigd.

  WIN: 2x2 bioscoopkaartjes voor Need for Speed film

  Zijn raceauto's echt helemaal jouw ding? Snelle bolides en stoere sportwagens? Dan mag je Need for Speed de film absoluut niet missen! Vanaf volgende week komt de film naar de Nederlandse bioscoop en wij van XGN mogen twee keer twee bioscoopkaartjes weggeven aan jullie. Lees daarom snel verder en pak die kans!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.