Need for Speed: Most Wanted Artikelen

  Top 10 games die Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen

  Xbox One gebruikers kunnen tegenwoordig al een grote lijst Xbox 360 games op de Xbox One spelen. De lijst bevat al een aantal leuke games, maar helaas zijn er nog een aantal toppers die de moeite waard zijn om backwards compatible te maken. In deze special staat de top 10 games die Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen.

  PlayStation Store Update - The Smurfs 2 & Spec Ops: The Line

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Schieten in Amerika

  Met twee uitbreidingen en twee nieuwe titels is het weer een prima week voor Xbox Live. Vooral als je van schieten en Amerika houdt!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Gefeliciteerd Xbox Live

  Het is een bijzondere week deze keer: het netwerk dat gamers al sinds mensenheugenis voorziet van talloze uren vermaak, is tien jaar geworden. Gefeliciteerd, Xbox Live!

  PlayStation Store Update - Need for Speed: Most Wanted en Black Ops Declassified

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Need for Speed: Most Wanted Nieuws

  Need for Speed Most Wanted gratis op Origin

  Je kunt nu Need for Speed Most Wanted gratis claimen via Origin. De game blijft voor altijd van jou als je hem download, dus de game is letterlijk gratis voor iedereen.

  Electronic Arts deelt gratis PlayStation games uit

  Tijdens Sony's PlayStation Experience kwam Peter Moore van Electronic Arts op het podium met een hele mooie aankondiging. Zo geeft EA voor ieder PlayStation platform een game weg tijdens de lengte van het evenement.

  'Rivals niet naar Wii U omdat niemand Most Wanted kocht'

  De nieuwste game in de Need for Speed franchise, Rivals, zal niet zijn opwachting maken voor de Wii U. De reden hiervoor is dat de vorige game, Most Wanted, slecht verkocht op Nintendo's console.

  Het filmen voor de Need for Speed film is officieel begonnen

  In februari kwam naar buiten dat er een Need for Speed film in de maak is en het daadwerkelijke filmen is nu dan eindelijk begonnen. Dit meldt de lokale Amerikaanse nieuwszender van de filmlocatie.

  Nieuwe DLC voor Need for Speed: Most Wanted officieel onthuld

  Electronic Arts heeft een drietal nieuwe uitbreidingen voor haar racegame Need for Speed: Most Wanted. In de DLC's kun je onder andere aan de slag met nieuwe wagens en ook wordt de speelwereld wat uitgebreid.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.