NBA LIVE 18

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Sport

  Gemaakt door EA Sports en uitgegeven door EA Sports

  7.5

  NBA LIVE 18 Artikelen

  NBA Live 18 Review - EA keert terug op de hardwood

  Het NBA seizoen is inmiddels weer in volle gang. En net zoals met elke andere sport, betekent dat dat er ook weer volop virtueel gesport kan worden. Naast games als FIFA en Madden brengt EA dit jaar ook weer eens een basketbalgame uit. Hoe die is, lees je in de NBA Live 18 review.

  De belangrijkste NBA Live 18 details op een rij [Gespeeld op E3 2017]

  Wie zegt dat basketbal niet leeft in Nederland? Bullshit. Misschien iets minder dan voetbal, maar nog altijd zijn er genoeg gamers die in zijn voor goede basketbalgames. Op E3 2017 gingen wij alvast aan de slag met NBA Live 18 en hier lees je de belangrijkste NBA Live 18 details!

  NBA LIVE 18 Nieuws

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Xbox Deals with Gold - Voor ieder wat wils

  Onze grote vriend van Xbox Larry Hyrb, alias Major Nelson, doet ons deze week weer een hoop deugd met de aangekondigde Xbox Deals with Gold. Zo kunnen we deze week genieten van korting op spellen als NBA Live 18 en Star Wars Battlefront II.

  NBA Live 18 krijgt WNBA teams

  EA heeft aangekondigd dat er WNBA teams komen in NBA Live 18. Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar wel kunnen we verwachten dat de game in september uitkomt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.