NBA LIVE 14 Artikelen

  Overzicht van de Xbox One launch games

  Het is zover. Sinds vandaag is Xbox One zowel in Amerika, het Verenigd Koninkrijk als diverse landen in Europa te koop. Wat zijn de launchgames?

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

  NBA LIVE 14 Nieuws

  Binnenkort update voor NBA Live 14

  In december kondigde EA Sports een serie van updates aan voor NBA Live 14 om de speelervaring te verbeteren. De eerste update verschijnt naar alle waarschijnlijk vandaag of morgen volgens een tweet van de ontwikkelaar.

  NBA Live 14 demo bij lancering PlayStation 4

  EA heeft naar buiten gebracht dat de demo voor NBA Live 14 vanaf 29 november voor de PlayStation 4 te downloaden zal zijn. Noord-Amerika, waar de PS4 al in de winkels ligt, ontvangt de demo zelfs al vanaf komende dinsdag 19 november.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  Line-up Xbox One launch titels bekend

  Microsoft heeft voor de Gamescom haar volledige line-up voor de launch van de Xbox One vrijgegeven. Naast triple A games als Assassin's Creed IV, Battlefield 4 en FIFA 14 zijn ook indie-games als Lococycle en Peggle 2 vanaf de release beschikbaar.

  NBA LIVE 14 exclusief naar next-gen consoles

  De 2014-versie van NBA LIVE komt exclusief voor de nieuwe generatie consoles uit. Dit laat uitgever EA Sports weten in een aankondiging.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.