NBA 2K21

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch & PC

  Gemaakt door 2K en uitgegeven door 2K

  7

  NBA 2K21 Artikelen

  NBA 2K21 Review – Proeven van het voorgerecht

  Waar FIFA nog wat concurrentie krijgt van voetbalgames PES en Football Manager, kent NBA 2K totaal geen tegenstrijd. Ook dit jaar is NBA 2K21 de enige echte game voor basketbal liefhebbers. In zijn voorganger leek het er al op dat 2K het plafond wel bereikt was. De ontwikkelaar legt de hoop op de PS5 en Xbox Series X. 2K21 lijkt daarom niet eens meer de moeite te nemen en ook niet echt een vernieuwing aan de serie te brengen. Is 2K21 op de huidige generatie nog de moeite waard, of kan je toch beter wachten tot je die om kan wisselen voor next-gen?

  Game releases september 2020 - Super Mario en de Avengers

  De zomer is min of meer voorbij en in de maanden die volgen kunnen we normaal gesproken weer wat meer game releases verwachten. Het valt nu nog redelijk mee, maar er komen wel degelijk wat interessante games aan. Laten we eens kijken wat september 2020 te bieden heeft.

  Stap voor stap: alle PS5 reveal event aankondigingen en PlayStation 5 details

  Het PS5 reveal event heeft vandaag officieel plaatsgevonden en bracht een scala aan nieuwe informatie met zich mee. Wat is er allemaal precies aangekondigd? Wij zetten alles stap voor stap voor je op een rij.

  NBA 2K21 Nieuws

  Officieel: Dit is de launch line-up van Xbox Series X

  Nog een paar weken en dan is het zover: de Xbox Series X en S liggen in de schappen. Hoewel het lang onduidelijk was welke games er nou precies op dag één beschikbaar zijn op de console. Nu is daar een klap op gegeven en zijn de launch line-up games bekend. Deze 30 games mag je verwachten!

  NBA 2K21 next-gen trailer toont ray tracing kracht

  2K heeft officieel de eerste beelden van de next-gen NBA 2K21-versie uit de doeken gedaan. De nieuwe variant van de populaire basketbal-titel heeft edities voor de PlayStation 5 en Xbox Series X in de maak die vanaf de releasedatum beschikbaar worden gemaakt. Check hier nu snel de eerste beelden van de NBA 2K21 next-gen trailer.

  Update - PS4 games kopen met gratis upgrade naar PS5? Hier kun je ze pre-orderen!

  De PlayStation 5 onthulling is al even bekend en dat betekent dat er veel nieuwe games aangekondigd worden. Veel games verschijnen eerst op de PS4 en krijgen laten een upgrade naar de next-gen console. In ons handige overzicht kun je makkelijk de PS4 games pre-orderen die je straks ook op PS5 wil spelen.

  Gratis PlayStation Plus games van juli 2020 nu te downloaden

  De gratis PlayStation Plus games voor juli 2020 zijn nu live. PlayStation-spelers met een Plus-abonnement kunnen er deze maand weer op vooruit. Dit keer zijn er geen twee, maar drie games gratis op de Playstation 4.

  Gaan next-gen games duurder worden?

  Nadat eerder bol.com al games voor PlayStation 5 en Xbox Series X in pre-order nam voor 75 euro, heeft 2K nu de prijsstelling van NBA 2K21 bekendgemaakt en de pre-orders voor de game live gezet. Daarbij is de prijs van de next-gen versies van de game opvallend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.