NBA 2K18 Artikelen

  De 10 beste Xbox One X Enhanced games

  Begin november kwam de Xbox One X op de markt en is sindsdien de krachtigste console ooit. Maar wat heb je aan een krachtige console zonder games? Gelukkig zijn er veel reeds uitgekomen games mooier gemaakt voor de Xbox One X. Welke het best de kracht benutten lees je in de Beste Xbox One X Enhanced games special!

  De 5 beste sport games van 2017

  Dafne Schippers is wederom wereldkampioen. Max Verstappen die bezig is met zijn weg naar de Formule top. De Nederlandse voetbaldames werden Europees kampioenschap. Toegegeven, het mannenvoetbal is op dit moment een zooitje, maar het was een mooi sportjaar. Ook voor games, daarom hier de beste sport games van 2017.

  XGN Maandoverzicht september 2017

  September zat weer ramvol met grote releases en tal van kleinere verrassingen. Met onder meer FIFA 18, Project Cars 2, Destiny 2 en Total War Warhammer 2 zat er voor iedereen wel iets leuks tussen. Alle titels van deze maand vind je terug in ons XGN Maandoverzicht september 2017.

  NBA 2K18 Review - Doet voorganger vergeten

  Nu het nieuwe NBA-seizoen alweer met rasse schreden op ons afkomt, wordt het hoog tijd voor het nieuwe deel in de beste basketbal gaming franchise: NBA 2K18. Aan 2K de schone taak om het bijna perfecte 2K17 te verbeteren. En dat is gelukt . Wil je weten waarom? Lees dan onze NBA 2K18 review!

  Top 5 beste aankomende sportgames van 2017

  Er zijn al een aantal geweldige sport games uitgekomen dit jaar, maar welke komen er nog allemaal aan? Recent zijn sportgames als Pro Evolution Soccer 2018 en NHL uitgebracht. Nu deze in de winkels liggen, welke kunnen we dan nog verwachten? Wij hebben een overzicht van aankomende sportgames van 2017.

  5 toffe Switch third party games voor de hardcore gamer

  Waar de Wii U kampte met veel te weinig third party games, lijkt diens opvolger de Switch langzaamaan de nodige third party ondersteuning binnen te krijgen. Wij hebben een lijst met 5 toffe Switch third party games voor je samengesteld die dit jaar nog uit gaan komen!

  Game releases september - FIFA 18 en Destiny 2

  Vorige maand kregen we titels als Sonic Mania en Mario + Rabbids Kingdom Battle. De komende maand zal ook niet teleurstellend worden, er komen namelijk veel titels uit waaronder langverwachte games. Lees nu de lijst met Game releases september.

  Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.