NBA 2K17

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport

  Gemaakt door Visual Concepts en uitgegeven door 2K Games

  9.6

  NBA 2K17 Artikelen

  De top 10 beste games van 2016 - De paradepaardjes van het jaar

  Het jaar 2016 is voorbij gevlogen. We hebben allemaal weer tientallen, al dan niet honderden uren in games gestopt en wat blijft dat toch heerlijk! Dit jaar kon je genieten van enorm veel goede games, maar het is tijd om ons toe te spitsen op de allerbeste. Bekijk ze hier in de top 10 beste games van 2016!

  XGN Game Awards 2016 - De nominaties per categorie

  Het is bijna weer zover, de jaarlijkse XGN Game Awards. Tijdens de XGN Game Awards 2016 is het, net als voorgaande jaren, mogelijk om te stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Stemmen geeft de game niet alleen meer aandacht, maar je kunt er zelf ook nog leuke prijzen mee winnen.

  Interview met B-Brave Dioni over zijn passie voor games - Video

  Dioni Jurado-Gomez is naast lid van de razendpopulaire boyband B-Brave ook een fanatieke gamer. Naast dat Dioni zelf gamer is, heeft hij ook meegewerkt aan een videogame. Zo is hij stemacteur in de game Uncharted 3. Hij sprak hier de stem in voor de jonge Nathan Drake. Hoe B-Brave Dioni deze rol kreeg, zie je in de video.

  NBA 2K17 Review - Beste basketbalgame aller tijden

  Het is weer september, en dat betekent natuurlijk maar één ding: de jaarlijkse sportgames komen weer uit. FIFA, PES en natuurlijk NBA 2K17. Die laatste hebben wij gerecenseerd, en we kunnen eigenlijk maar één ding stellen: het is de beste basketbalgame ooit gemaakt. Waarom? Lees gauw verder in onze NBA 2K17 review!

  NBA 2K17 release - Vijf dingen die je moet weten

  NBA 2K17 komt er alweer snel aan. 2K Sports gaf ons op gamescom alvast een uitgebreide kijk op de game. Dit zijn vijf dingen die je moet weten over de NBA 2K17 release!

  NBA 2K17 Nieuws

  Acht nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd

  Er zijn in totaal acht nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd aan de dienst. Met de Game Pass kunnen gebruikers gratis games spelen tegen een maandelijkse betaling.

  NBA en Take-Two lanceren NBA 2K eLeague

  De eerste officiële eSports League die uitgevoerd wordt door NBA maakt zijn debuut in 2018. NBA en Take-Two hebben vandaag plannen aangekondigd om de NBA 2K eLeague te lanceren. Het moet een nieuwe, professionele en competitieve game league worden voor de beste basketbal gamers ter wereld.

  NBA 2KVR Experience aangekondigd door 2K

  NBA 2KVR Experience is vandaag aangekondigd door 2K. De game zal een stuk sneller uitkomen dan je denkt.

  NBA 2K17 patch is uit

  2K Sports brengt een nieuwe NBA 2K17 patch uit. Deze lost een aantal bugs en problemen op. De patch verscheen via een Facebook bericht van 2K Sports.

  NBA 2K17 career details, nieuwe trailer en demo

  Ruim 25.000 kilometers; dat is de afgelegde afstand om geluiden in elk stadion van NBA 2K17 op te nemen. 30 locaties zijn vastgelegd in uitgebreid detail. Van specifieke geluiden in stadions en het ambiance van publiek, tot aan de manier waarop geluid van de bal weerkaatst in elk stadion. Lees hieronder meer details over de NBA 2K17 career mode.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.