NBA 2K16 Nieuws

  Xbox Live Deals met NBA 2K16, Resident Evil en meer

  Het is een nieuwe week en dat betekent automatisch nieuwe Xbox Live Deals. Deze week zitten onder meer NBA 2K16 en Resident Evil bij de wekelijkse deals.

  2K Humble Bundle brengt vele games met hoge kortingen

  Er is op dit moment een 2K Humble Bundle te koop via de website van Humble Bundle. Met Humble Bundle kun je games kopen tegen een prijs die je zelf bepaalt. Wanneer er boven een bepaald bedrag betaald wordt, krijgt de koper een aantal extra games.

  Kobe Bryant wordt geëerd met NBA 2K17 Legend Editie

  2K heeft vandaag aangekondigd dat ze levende legende Kobe Bryant zal eren met een eigen NBA 2K17 Legend editie. De veteraan van de Los Angeles Lakers stopt, na een imposante carrière, aan het einde van dit basketbalseizoen.

  NBA 2K16 gratis dit weekend op de Xbox One

  Xbox One bezitters kunnen dit weekend NBA 2K16 gratis spelen. De nieuwste NBA is het hele weekend gratis te spelen als je een Xbox Live Gold lidmaatschap hebt.

  NBA 2K16 mobile versie nu verkrijgbaar

  Je vindt vanaf nu de NBA 2K16 mobile versie in de App Store en Google Play Store. Vanaf nu kun je ook onderweg met NBA 2K16 aan de slag.

  NBA 2K16 Momentous trailer nu uit

  De NBA 2K16 Momentous trailer is nu uit. Check hier de trailer voordat je vanaf morgen met NBA 2K16 aan de slag kan!

  Nieuwe NBA 2K16 trailer getiteld 'Be Yourself'

  Er is een NBA 2K16 trailer uitgebracht door 2K, en deze gaat wederom over de carrière van je eigen speler (MyCareer) die zijn nalatenschap begint in High School, zijn leven vervolgt in College en uiteindelijk komt te spelen in de NBA.

  NBA 2K16 My Career The Whole Story trailer uit

  De nieuwe NBA 2K16 My Career The Whole Story trailer is nu uit! Check snel deze trailer over meer info over de aankomende NBA game!

  NBA 2K16 beats wordt gemaakt door prijswinnende producers

  DJ Mustard, DJ Khaled en DJ Premier werken samen aan de grootste soundtracks van NBA 2K16 en meteen ook in de geschiedenis van NBA 2K. Het trio brengt 6 nieuwe en exclusieve NBA 2K16 beats uit.

  NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition aangekondigd

  2K heeft bekendgemaakt dat NBA legende Michael Jordan op de cover staat van de Special Edition van NBA 2K16. De NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition is vanaf 25 september verkrijgbaar.

  NBA 2K16 MyCareer Mode geschreven door Spike Lee

  De NBA 2K16 MyCareer Mode is geschreven door niemand minder dan Spike Lee, de regisseur van Inside Man en Malcolm X. Dat heeft uitgever 2K Sports bevestigd over de basketbalgame, na geruchten in USA Today.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.