NBA 2K16 Artikelen

  Interview met B-Brave Dioni over zijn passie voor games - Video

  Dioni Jurado-Gomez is naast lid van de razendpopulaire boyband B-Brave ook een fanatieke gamer. Naast dat Dioni zelf gamer is, heeft hij ook meegewerkt aan een videogame. Zo is hij stemacteur in de game Uncharted 3. Hij sprak hier de stem in voor de jonge Nathan Drake. Hoe B-Brave Dioni deze rol kreeg, zie je in de video.

  Xbox Live Deals week 22 - Battleborn, NBA 2K16 en GTA 5

  Elke dinsdag of woensdag is het weer zover, Xbox Live Deals die een week lang aanhouden. Zoals elke week zijn er weer verschillende games met wisselende kortigen te krijgen via de Xbox Store. De Xbox Live Deals week 22 zijn onder andere Battleborn en GTA 5

  Gratis PS Plus games juni 2016 bekendgemaakt

  Altijd een van de mooiste momenten van de maand, is wanneer je te zien krijgt wat de gratis games zijn die je weer kan binnenhalen. De gratis PS Plus games juni 2016 zijn bekendgemaakt en daar betaal je precies helemaal niks voor. Lees snel verder voor de line-up van deze maand!

  De top 5 beste games van 2015 volgens Hidde Brummer

  Hidde is het broekie van de redactie. Maar dat mag de pret niet drukken, want hij is wel echt een game-liefhebber. Hij raakt niet uitgepraat over NBA. En toch is dat niet de game die je op 1 vindt. Welke dat wel is, lees je in deze top 5 beste games van 2015 volgens Hidde.

  XGN Game Awards 2015 - Stem op de Wildcard voor ronde 3!

  De derde ronde van de XGN Game Awards 2015 gaat bijna van start! De winnaars van de tweede ronde zijn bekend. Niet alle games uit de tweede ronde zijn meegenomen naar de volgende ronde. Daarom kunnen jullie nu stemmen op de Wildcards voor de derde ronde! Vergeet bovendien niet dat er hele coole prijzen te winnen zijn!

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  Top 5 NBA 2K16 nieuwe features - Basketbalgame van hoog niveau

  Een kleine week geleden kwam NBA 2K16 alweer uit. Met Stephen Curry, James Harden en Anthony Davis op de cover gaat NBA 2K16 een jaar tegemoet vol met nieuwe features. Van die nieuwe features hebben wij er 5 uitgekozen. Je leest het in deze top 5 NBA 2K 16 nieuwe features special.

  NBA 2K16 Review - Een waardig nieuw deel in de franchise

  Dat 2K een aardig next-gen basketbalspelletje kan maken, dat weten we dankzij NBA 2K14 en NBA 2K15. Er lag dus een ontzettend moeilijke taak op tafel voor 2K om NBA 2K16 nóg beter beter te maken. De hulp van Spike Lee werd ingeschakeld zoals je kunt lezen in deze NBA 2K16 review.

  NBA 2K16 vs FIFA 16 - wat we al weten

  Elk jaar komen ze weer uit. Elk jaar smeekt de community weer om vernieuwing en betere servers, maar als die vernieuwing er dan daadwerkelijk komt, is men nog niet tevreden. En altijd barst de strijd weer los tussen FIFA en NBA 2K. In deze special lees je wat we tot nu toe weten over NBA 2K16 en FIFA 16.

  EA gamescom 2015 persconferentie - Wat kunnen we verwachten?

  Net als veel andere uitgevers staat ook EA dit jaar op gamescom. Het bedrijf houdt op woensdag 5 augustus een persconferentie in de Koelnmesse, waarbij diverse games de revue zullen passeren. Dit verwachten wij te zien op de EA gamescom 2015 persconferentie!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.