NBA 2K16

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport

  Gemaakt door Visual Concepts en uitgegeven door 2K Sports

  9.3

  NBA 2K16 Artikelen

  Interview met B-Brave Dioni over zijn passie voor games - Video

  Dioni Jurado-Gomez is naast lid van de razendpopulaire boyband B-Brave ook een fanatieke gamer. Naast dat Dioni zelf gamer is, heeft hij ook meegewerkt aan een videogame. Zo is hij stemacteur in de game Uncharted 3. Hij sprak hier de stem in voor de jonge Nathan Drake. Hoe B-Brave Dioni deze rol kreeg, zie je in de video.

  Xbox Live Deals week 22 - Battleborn, NBA 2K16 en GTA 5

  Elke dinsdag of woensdag is het weer zover, Xbox Live Deals die een week lang aanhouden. Zoals elke week zijn er weer verschillende games met wisselende kortigen te krijgen via de Xbox Store. De Xbox Live Deals week 22 zijn onder andere Battleborn en GTA 5

  Gratis PS Plus games juni 2016 bekendgemaakt

  Altijd een van de mooiste momenten van de maand, is wanneer je te zien krijgt wat de gratis games zijn die je weer kan binnenhalen. De gratis PS Plus games juni 2016 zijn bekendgemaakt en daar betaal je precies helemaal niks voor. Lees snel verder voor de line-up van deze maand!

  De top 5 beste games van 2015 volgens Hidde Brummer

  Hidde is het broekie van de redactie. Maar dat mag de pret niet drukken, want hij is wel echt een game-liefhebber. Hij raakt niet uitgepraat over NBA. En toch is dat niet de game die je op 1 vindt. Welke dat wel is, lees je in deze top 5 beste games van 2015 volgens Hidde.

  XGN Game Awards 2015 - Stem op de Wildcard voor ronde 3!

  De derde ronde van de XGN Game Awards 2015 gaat bijna van start! De winnaars van de tweede ronde zijn bekend. Niet alle games uit de tweede ronde zijn meegenomen naar de volgende ronde. Daarom kunnen jullie nu stemmen op de Wildcards voor de derde ronde! Vergeet bovendien niet dat er hele coole prijzen te winnen zijn!

  NBA 2K16 Nieuws

  Xbox Live Deals met NBA 2K16, Resident Evil en meer

  Het is een nieuwe week en dat betekent automatisch nieuwe Xbox Live Deals. Deze week zitten onder meer NBA 2K16 en Resident Evil bij de wekelijkse deals.

  2K Humble Bundle brengt vele games met hoge kortingen

  Er is op dit moment een 2K Humble Bundle te koop via de website van Humble Bundle. Met Humble Bundle kun je games kopen tegen een prijs die je zelf bepaalt. Wanneer er boven een bepaald bedrag betaald wordt, krijgt de koper een aantal extra games.

  Kobe Bryant wordt geëerd met NBA 2K17 Legend Editie

  2K heeft vandaag aangekondigd dat ze levende legende Kobe Bryant zal eren met een eigen NBA 2K17 Legend editie. De veteraan van de Los Angeles Lakers stopt, na een imposante carrière, aan het einde van dit basketbalseizoen.

  NBA 2K16 gratis dit weekend op de Xbox One

  Xbox One bezitters kunnen dit weekend NBA 2K16 gratis spelen. De nieuwste NBA is het hele weekend gratis te spelen als je een Xbox Live Gold lidmaatschap hebt.

  NBA 2K16 mobile versie nu verkrijgbaar

  Je vindt vanaf nu de NBA 2K16 mobile versie in de App Store en Google Play Store. Vanaf nu kun je ook onderweg met NBA 2K16 aan de slag.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.