NBA 2K15

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport

  Gemaakt door Visual Concepts en uitgegeven door 2K Sports

  9.3

  NBA 2K15 Artikelen

  NBA 2K15 vs FIFA 15 - de ultieme vergelijking

  Basketbal en voetbal, waarschijnlijk de twee bekendste sporten over de hele wereld. Vorig jaar kwamen er voor deze sporten twee grote titels uit: FIFA 15 en NBA 2K15. Maar welke is de beste van de twee? Wij hebben ze vergeleken op vier verschillende punten en daaruit is een conclusie gekomen die je leven een stuk zal verhelderen.

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  De 5 beste games van 2014 volgens Hidde Brummer

  Hidde is een van de meest recente aanwinsten aan het XGN team! De jonge held zet zich enthousiast in en voorziet jullie geregeld van een leuke special of recensie. Ja ja, in Groningen loopt wat schrijftalent rond. Hier is de lijst met de favoriete games van Hidde! O ja, hij kan niet alleen gamen, ook doet hij op hoog niveau aan hockey!

  Virtual Currency in NBA 2K15 - Wat kun je verwachten?

  In NBA 2K13 deed het zijn intrede, in NBA 2K14 werd het verder uitgebreid en in NBA 2K15 introduceert het wat nieuwe features. We hebben het hier natuurlijk over Virtual Currency, de (virtuele) munteenheid van NBA 2K15.

  NBA 2K15 Review

  Wie de next-gen versie van NBA 2K14 heeft gespeeld, zal weten dat de basketbalgame de meest complete sportgame is op die je op dit moment kunt kopen. Aan 2K de schone taak om NBA 2K15 nóg completer en beter te maken dan dat NBA 2K14 al was. En ja, daar is 2K met vlag en wimpel in geslaagd.

  NBA 2K15 Nieuws

  GTA 5 verkoopcijfers boven de 45 miljoen stuks - record

  De GTA 5 verkoopcijfers voor consoles zijn bekendgemaakt door uitgever Take Two. Voor de consoles zijn er 45 miljoen stuks van GTA 5 verkocht, waarvan 10 miljoen op Xbox One en PS4.

  NBA 2K15 tips voor beginnelingen

  NBA 2K 15 ligt al bijna in de schappen, maar wat nou als je de game wel wilt spelen, maar nog geen ervaring hebt? Simpel, daarvoor dient deze trailer voor 'rookies'. Producent Rob Jones let in deze video de basis uit van de basketbalgame, waaronder de besturing.

  NBA 2K15: Win de game en een potje tegen BN-ers

  NBA 2K15 komt over twee dagen uit, en om dat te vieren geeft NBA 2K Baller je de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen. Zo kun jij als allereerste aan de slag met de game tegen spelers van het Nederlands Basketbalteam en verschillende BN-ers.

  NBA 2K15 krijgt NBA2K TV

  NBA 2K15 krijgt eigen in-game uitzendingen, dankzij een nieuw programma genaamd NBA2K TV. Dit programma is alleen beschikbaar voor de PC, PS4 en Xbox One. De Amerikaanse mediapersoonlijkheid Rachel A DeMita zal als presentatrice optreden.

  NBA 2K15 tracklist van Pharrell Williams bekend

  Pharrell Williams heeft de tracklist van het nieuwe NBA 2K15 samengesteld. Vandaag werd bekend welke nummers we allemaal in de game kunnen verwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.