NBA 2K14

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport

  Gemaakt door Visual Concepts en uitgegeven door Visual Concepts & 2K Games

  8.5

  NBA 2K14 Artikelen

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  De 20 beste PlayStation 4 (PS4) games

  De PlayStation 4 ligt sinds 29 november in de Nederlandse winkels. Hoewel het apparaat de afgelopen maanden wegens tekorten vaker wel dan niet uitverkocht was, is de console volgens de laatste cijfers al meer dan zeven miljoen keer verkocht. Het is nu een half jaar na de lancering van de vierde PlayStation. Tijd om de balans op te maken: wat zijn de 20 beste PlayStation 4-games die tot nu toe zijn verschenen?

  Arie VS Rayen - NBA 2K14

  Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe 'Arie VS' van Badaboom. Vorige week zagen we nog dat Arie Koomen het opnam tegen Wilko ter Wijn voor een potje Gran Turismo 6. Nu gaat hij samen met Rayen Panday aan de slag met NBA 2K14.

  Xbox Deals of the Week: NBA en Need for Speed

  Hij was in februari ook te vinden in de Xbox Deals of the Week, maar Microsoft heeft besloten hem nog meer in prijs te verlagen: NBA 2K14. Hoeveel, dat lees je in deze nieuwe editie van Xbox Deals of the Week.

  Hoe upgrade je PlayStation 4 games?

  Wie tijdens de feestdagen de nieuwe PlayStation 4 in huis heeft gehaald en recentelijk nog games heeft gekocht voor de current-gen consoles moet opschieten: de mogelijkheid om een aantal games te upgraden naar de nieuwe spelcomputer van Sony is slechts tijdelijk. Wanneer de actie precies stopt, lijkt verschillend per game. De fabrikant adviseert de spelers in ieder geval om haast te maken. XGN heeft de laatste weken nagenoeg de hele line-up van de PS4 van een cijfer voorzien. In dit artikel lees je hoe je je games kunt upgraden en welke titels de moeite waard zijn om nog een keer door te lopen op de next-gen.

  NBA 2K14 Nieuws

  Sony presenteert drie gratis games voor PlayStation Plus gebruikers

  Sony onthult drie gratis games voor PlayStation Plus-gebruikers. Het gaat om NBA 2K14 voor de PS3 en Trine 2: Complete Story en PixelJunk Shooter Ultimate voor de PS4.

  NBA 2K14 patch in ongeveer twee weken

  In oktober verscheen NBA 2K14 op de consoles en PC. De game werd prima ontvangen, maar nu verbetert ontwikkelaar 2K Sports het spel nog een beetje met een nieuwe patch.

  Bekijk hier de nieuwe Steam Holiday Sale 2013 deals

  Hoewel de kerstman terug is gestuurd naar de Noordpool, blijft Steam vrolijk doorgaan met nieuwe deals. Ook vandaag zijn er weer negen games met enorme kortingen, die wachten om gekocht te worden.

  Winnaars VGX Awards bekendgemaakt

  De winnaars van de jaarlijkse VGX (voorheen Video Game Awards) zijn afgelopen weekend gepresenteerd. Het evenement werd in de nacht van 7 op 8 december gehouden onder leiding van presentatoren Geoff Keighley en Joel McHale (bekend als Jeff van de tv-serie Community).

  Steam geeft korting op VGX genomineerde games

  Omdat de Spike VGX Awards dit weekend plaatsvinden, heeft Steam alle genomineerde titels flink afgesprijst. Bekijk hieronder een lijst met games die je voor een prikkie op kunt halen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.